top of page

MINNE
MIELENI
MENEVI

Minne mieleni menevi ponnistaa aikamme levottomuudesta ja elämän pirstaleisuudesta. Meillä on lukematon määrä mahdollisuuksia ja valinnanvaurautta, mutta ovatko ne takeita vapaudesta? Entä onnellisuudesta? 12-osainen videosarja on surkuhupaisa leikki ja hengähdystauko ahdistuksen keskellä. Videoissa seikkaileva Tyyppi asettuu osaksi kuvaa ja kääntää sen ylösalaisin.

Videoihin ostetaan katseluoikeus esityslipun tapaan ja video on oston jälkeen katsottavissa 48h. Tuotot lahjoitetaan mielenterveyttä edistävään työhön vaihtuvin kohtein. Ensimmäinen video julkaistiin 18.11.2022 ja lahjoituskohde on tällä hetkellä Tyttöjen talo ”Neiot” Rovaniemellä. 
 

Minne mieleni menevi osa 1: Jurablick

Tekijät: Milla Jarko, Essi Kosola, Hannele Turunen, Anni Koskinen

Minne mieleni menevi osa 2: Joulu

Tekijät: Milla Jarko, Essi Kosola, Anni Koskinen

Kiitos
Levoteatteri, Heidi Bergström, Janne Hast, Ulla Raitio, Anni Hurme, Suomen kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus

Yhden videon katsomisoikeus maksaa 5€. Tästä vähennetään käsittelykulut, jonka jälkeen tuotot tilitetään lyhentämättömänä kohteeseen. 

Minne mieleni menevi

Minne mieleni menevi

Katso nyt
Minne mieleni menevi -kannatuslippu
Minne mieleni menevi -kannatuslippu
Haluatko antaa lisätukesi Minne mieleni menevi -kohteelle! Tällä kannatuslipulla voit lisätä videovuokraasi haluamasi summan. Huomioithan, että tällä lipulla et itsessään pääse katsomaan haluamaasi videota, vaan sinun tulee lunastaa videon katseluoikeus erikseen.

Haluatko tiedon kun seuraava video julkaistaan?

Kiitos tilauksestasi!

bottom of page