lafkakotonasi.png

Tammikuussa 2020 Levoteatterin jäsenistö esitteli ylpeänä maailmalle LAFKA-klubit. Arki-iltoina nähtävät, kuultavat ja koettavat kaksituntiset kutsuivat Mikonkadun alle viisikymmentä katsojaa joka ilta, ja katsojathan tulivat. Illat olivat lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Suruksemme jouduimme muun maailman mukana maaliskuussa laittamaan lapun luukulle ja jäimme odottamaan parempaa huomista. 

Parempi huominen on täällä.

 

10.11.

Kastehelmi

Jekaterina X

Pihka is my name 

24.11.

Miia Junes

Edit

Marraskesi 

8.12.

Alive and Everything Project- Care & Destruction 

Tälleenkö tää meni?  

Rebekka Holi

22.12.

Miko Petterin pakofantasia - Esityksellinen konsertti  

CUT.IT.OFF 

Juhani Kuolevaisen sielu ja teot 

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

ESTEETTÖMYYS
Roasberg sekä Roasbergin Sivukonttori ovat esteellisiä tiloja. Roasbergiin kuljetaan sisään n. 3 kiviporrasta ja Sivukonttoriin kuljetaan kaksiosaiset jyrkät portaat. Sivukonttoriin kulkevissa portaissa on tukeva kaide. 

KORONAPASSI JA KORONATURVALLISUUS

Tarkistamme koronapassit sekä henkilöllisyystodistukset kaikilta katsojilta

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta ja et saavu paikalle jos sinulla on flunssan oireita.

TARJOILU
Roasberg tarjoilee ruokaa ja juomaa koko illan ajan. Afterworkhinnat ovat voimassa klo 19:00 asti. 

KESTO

Illat kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumaan LAFKAan julkisilla, pyörällä tai jalan. Junalla ja busseilla kannattaa jäädä Rautatieasemalle josta on alle 5min kävelymatka Roasbergiin. Ratikka nmr. 7 tulee suoraan Roasbergin eteen Mikonkadulle, muilla Ratikoilla kannattaa jäädä joko Kaisaniemen tai Rautatieaseman pysäkillä. 

VIALEA -SAAVUTETTAVUUSLIPUT

Kesällä LAFPA-festareilla esiintynyt Vialea lahjoitti kaikki omat lipputulonsa LAFKA-klubeihin saavutettavuutta lisäämään. Näinollena jokaiseen LAFKA-iltaan jaetaan Vialean nimissä 3kpl ilmaisia saavutettavuuslippuja niille, jotka eivät rahallisen tilanteensa vuoksi pääse muutoin nauttimaan kulttuurista ja esittävistä taiteista.

Liput seuraavaan LAFKAan jaetaan aina saman viikon maanantaista eteenpäin, joko näin henkilökohtaisesti tai järjestön kautta yhteistyönä. Olet sitten vähävarainen opiskelija, työtön tai muuten tilanteessa jossa kukkarosi ei anna periksi kulttuurin nauttimisesta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me emme kysele tilanteestasi sen enempää ja luotamme siihen, että oma arviointisi tilanteestasi on riittävä. Yksi lippu annetaan henkilöä kohden, jotta mahdollisimman moni vähävarainen pääsee nauttimaan illoista kanssamme. Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistön kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä. Roasbergin Sivukonttori luo iltoihin tunnelmaa ja afterworkhinnat palvelevat aina klo 19:00 asti. 

Ovet yleisölle aukeavat klo 17:45

Showtime 18:00

Liput ennakkoon 7€

Liput ovelta 10€

 • su 29 touko
  Useita päivämääriä
  29. toukok. klo 19.00 – 20.00
  Helsinki, Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki, Finland
  = (Värimaailma punainen, ikkunat hengittävät.) (Maisemassa on jotain niin selittämättömän kaunista, että morsiamet sulautuvat sen osaksi, yhdeksi raukeaksi organismiksi.)
 • ma 30 touko
  30. toukok. klo 13.00 – 19.00
  Helsinki, Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki, Finland
  Levoteatterin sana- ja kuvataiteita yhdistävä Runokuvaa-konsepti saa jatkoa jälleen tässä kuussa. Jo kuudetta kertaa järjestettävä monitaiteellinen näyttely nähdään tällä kertaa galleriatilassa Eerikinkadulla Helsingin Kampissa. Näyttely on auki 18.-30.5. arkisin klo 13-17.
 • ti 31 touko
  31. toukok. klo 18.00 – 21.00
  Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland
  Kauden päätösLAFKA on pyhitetty Levoteatterin jäsenille! Lavalle nousee Jekaterina X, Pihka Is My Name, KAIHER, aaltoharha kristian / shiva sekä kirsikkana kakun päälle illan aloittaa Puheenjohtajain BINGO. Illan lipputulot lahjoitetaan kokonaisuudessaa Punaisen Ristin kautta Ukrainan kriisiin.