top of page
LAFKA la haka / Vialea / Samuel Glassar / Ilmari Atlas / Denisa Snyder
LAFKA la haka / Vialea / Samuel Glassar / Ilmari Atlas / Denisa Snyder

LAFKA la haka / Vialea / Samuel Glassar / Ilmari Atlas / Denisa Snyder

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

03. toukok. 2022 klo 18.00 – 21.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistön kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä. Roasbergin Sivukonttori luo iltoihin tunnelmaa ja afterworkhinnat palvelevat aina klo 19:00 asti. ​ Ovet yleisölle aukeavat klo 17:45 Showtime 18:00 ​ Liput ennakkoon 7€ Liput ovelta 10€

la haka

on laulaja-lauluntekijä, joka sukeltaa musiikillaan suoraan suurien tunteiden inhimilliseen ytimeen.

"jos saisin artistina maagisen taikavoiman, käyttäisin sitä häpeän poistamiseen vahvasti tuntemisen ja siitä puhumisen ympäriltä. toivon, että mun musiikki ois sellanen paikka ja tila, jossa kuulija saa rauhoittua ajatustensa äärelle."

Vialea

maalaa romantisoitua 80-luvun betonimaisemaa Koivukylän tornitalon parvekkeelta. Rappioromantiikassa kylpevä yhtye on perustettu vuonna 2019. Vialea inspiroituu elämän suurimmista kysymyksistä ja niiden epäselvistä vastauksista. Genrerajat poikkileikataan indie-pop, rockin ja iskelmän leikkuulaudalla.

Samuel Glassar

on muutama vuosi sitten Helsinkiläistynyt popartisti, jonka debyyttisingle “Kiiltokuvan taa” julkaistiin 18.3.2022. Samuel on tehnyt 10 vuotta töitä luovilla aloilla ja viimeisen kolmen vuoden aikana intohimon kohteena on ollut musiikki ja näytteleminen. Rap-musiikista alkanut omien laulujen tekemisen matka on vienyt jonnekin indie-, pop- ja iskelmämusiikin välimaastoon.

 Ilmari Atlas

Ilmari Järvenpää on helsinkiläinen näyttelijä, jonka sooloprojekti Ilmari Atlas on vuonna 2018 alkunsa saanut satojen tuntien musiikillinen tutkimusmatka yksinäisyyden ja merkityksettömyyden tunteen syövereihin. Ilmarin sävellyksien eteerinen tunnelma rakentuu looppiasemalla toistettavista kitaraharmonioista ja stemmalauluista.

Denisa Snyder

Denisa Snyder on 24-vuotias näyttelijäntaiteen opiskelija, joka tekee biisejä ja soittaa kitaraa. Biisit ovat unisia tunnustuksia, levottomia haavekuvia, välähdyksiä elämännälästä.

ESTEETTÖMYYS Roasberg sekä Roasbergin Sivukonttori ovat esteellisiä tiloja. Roasbergiin kuljetaan sisään n. 3 kiviporrasta ja Sivukonttoriin kuljetaan kaksiosaiset jyrkät portaat. Sivukonttoriin kulkevissa portaissa on tukeva kaide. TARJOILU Roasbergi tarjoilee ruokaa ja juomaa koko illan ajan. Afterworkhinnat ovat voimassa klo 19:00 asti. ​ KESTO Illat kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen ​ SAAPUMINEN Suosittelemme saapumaan LAFKAan julkisilla, pyörällä tai jalan. Junalla ja busseilla kannattaa jäädä Rautatieasemalle josta on alle 5min kävelymatka Roasbergiin. Ratikka nmr. 7 tulee suoraan Roasbergin eteen Mikonkadulle, muilla Ratikoilla kannattaa jäädä joko Kaisaniemen tai Rautatieaseman pysäkillä.

LAFKA 2022 yhteistyössä Helsingin kaupunki 

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page