top of page
LAFKA  9.1. "Mikä helvetin Daddy Issues" / Mahls / Väinö Honkanen ja Valtio
LAFKA  9.1. "Mikä helvetin Daddy Issues" / Mahls / Väinö Honkanen ja Valtio

LAFKA 9.1. "Mikä helvetin Daddy Issues" / Mahls / Väinö Honkanen ja Valtio

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

Lipunmyynti suljettu, liput ovelta
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

09. tammik. 2024 klo 18.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. LAFKA vierailee toista kautta KokoTeatterin alakerrassa

Liput 10€: https://www.levoteatteri.fi/

Ovelta 15€ tasarahalla tai Mobilepayllä

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

"Mikä helvetin Daddy Issues"

Mimma Määttälä on helsinkiläinen freelance-näyttelijä yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on valmistunut Copenhagen International School of Performing Artsista näyttelijätaiteen kandidaatiksi kesällä 2022.

Mimman monologinäytelmä "Mikä helvetin Daddy Issues?" kertoo Janinasta, 30-vuotiaasta kosmetologista, joka yrittää paikata lapsuutensa hylkäämiskokemusta sarjadeittailulla. Miehiä on tarjolla pinoittain - jos vanha ei miellytä, on uusi jo valmiina odottamassa! Janina saa huomata, että hän on tietämättään sabotoinut omaa rakkauselämäänsä ja samalla mielenterveyttään jo vuosia.

Käsikirjoitus: Mimma Määttälä, Ohjaus: Noora Sointu Vuorela, Äänisuunnittelu: Julius Chavez

Lisää tietoa Mimmasta löydät : www.mimmamaattala.com

Mahls

Mahls on tuottaja-artisti, jonka musiikissa elektroninen popmusiikki kohtaa runomaisen suomenkielisen lyriikan. Tajunnanvirtamaiset tekstit sekoittavat aikoja ja todellisuuksia omaksi universumikseen. Mahlsin debyyttialbumi "Muistikuvat Musta" julkaistiin huhtikuussa 2023 ja artisti on säveltänyt, sanoittanut, tuottanut ja äänittänyt albumin kokonaan itse. Mahls esiintyy soolona ja live koostuu massiivisista elektronisista äänimaisemista ja biiteistä, joiden päällä moderni lyriikka soljuu lausuttuna ja laulettuna.

Väinö Honkanen ja Valtio

Väinö Honkanen on helsinkiläinen artistintynkä ja Valtio hänen rokkaava orkesterinsa. Yhtyeen soundissa kuuluvat vaikutteet niin rock'n rollista, punkista kuin rautalankaiskelmästä, ja sanoituksissaan Honkanen käsittelee elämää ja ihmisyyttä omalla persoonallisella tyylillään. Vuonna 2024 vietetään Honkasen 10-vuotisen lauluntekijyyden juhlavuotta, ja LAFKA-klubin erikoiskeikalla koetaan näyttävä avaus tälle suuria suunnitelmia sisältävälle vuodelle.

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaille juomia alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi. 

Turvallisempi tila

Tutustuthan KokoTeatterin turvallisemman tilan -ohjeisiin: https://www.kokoteatteri.fi/turvallisempitila

Liput

  • Pääsylippu

    10,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page