top of page
LAFKA 8.12.2021 Alive and Everything Project- Care & Destruction  / Tälleenkö tää meni? / Rebekka Holi
LAFKA 8.12.2021 Alive and Everything Project- Care & Destruction  / Tälleenkö tää meni? / Rebekka Holi

LAFKA 8.12.2021 Alive and Everything Project- Care & Destruction / Tälleenkö tää meni? / Rebekka Holi

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

08. jouluk. 2021 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Rebekka Holi

Rebekka Holi & Yhtye on indie-rokkibändi, johon kuuluu Rebekka Holin lisäksi kitaristi Aapo Nieminen, basisti Petri From ja rumpali Manu Penttilä. Biisinikkari Holin suomenkielisissä kappaleissa hersyvä tarinallisuus ja melankolia yhdistyvät mukansatempaaviin melodioihin.

Bändi julkaisi keväällä 2020 ensimmäisen Ep:nsä ”Auringon ympäri” ja 3.9.2021 ulos putkahti kolmen tykin sinkkujulkaisun saattelemana täyspitkä esikoisalbumi "Posliinijättiläinen".

"Posliinijättiläinen on kiistatta musiikillinen tilkkutäkki, mutta kuinka lämpimältä ja upottavalta se tuntuukaan, kun kappaleet vievät kuulijan tilanteesta toiseen ja kolmanteen. En löydä tästä levystä vakavia vikoja, sillä sen musiikki ja tekstit ovat kuin mestarillista näytelmää tai elokuvaa, jossa ns. säännöt vaihtuvat lukujen mukaan. Loisteliasta omalla säröisällä tavallaan, jossa naarmut ja virheetkin ovat osa taideteosta."  - Mika Rorh, Desibeli, 18.9.2021

Improvisaatioryhmä myötähäpeä

Tälleenkö tää meni? on yleisön valitsemaan tunnettuun satuun, kirjaan tai elokuvaan pohjautuva improvisoitu esitys, joka tulee taatusti muuttamaan käsityksesi kyseisen klassikon juonenkäänteistä. Mitä tuleman pitää, sitä eivät tiedä näyttelijät sen paremmin kuin katsojatkaan, mutta valta vaikuttaa on yleisön käsissä.

Alive and everything project

Alive and Everything's work “Care and Destruction” explores the sonic and physical potential of the theme through merging interdisciplinary artforms. The group demonstrates the cycle of  “Care and Destruction” and how without care there is no destruction and similarly destruction is insignificant without care. With their combined backgrounds in different artforms, they have created a piece with voice, music composition, dance and physical theatre to demonstrate the many complexities of the theme. Together, they share a bond to create and unite their skills to create multi-faceted works that function as a melting pot of different art forms in the Nordic countries. The work premiered in Copenhagen and we are delighted to share our work in Helsinki.

Alive and Everything Performance Cooperative:

Performers: Anna Elisa Reini and Alice Presencer

Sound and Music: Daniel Bøgh Nielsen

Suomalais-tanskalais-irlantilaisen Alive and Everything -kollektiivin teos "Care and Destruction" tutkii hoivan ja tuhon audio-fyysistä teemaa yhdistämällä monitaiteellisia taidelajeja. Ryhmä demonstroi hoivan ja tuhon sykliä; kuinka ilman ilman hoivaa ei ole tuhoa ja kuinka tuho on merkityksetöntä ilman hoivaa.

Ryhmän monipuolisen taiteellisen taustan kautta he ovat luoneet teoksen, joka tutkii teemaa tanssin, fyysisen teatterin, äänen ja komposition keinoin. Teoksen ensi-ilta oli lokakuussa Kööpenhaminassa osana suurempaa esitystä THE VOID.

Alive and Everything Performance Cooperative:

Esiintyjät: Anna Elisa Reini ja Alice Precencer

Äänisuunnittelu ja sävellys: Daniel Bøgh Nielsen

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page