top of page
LAFKA  6.12. Ghosts on TV / Jussi Lankoski / Eesa
LAFKA  6.12. Ghosts on TV / Jussi Lankoski / Eesa

LAFKA 6.12. Ghosts on TV / Jussi Lankoski / Eesa

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

06. jouluk. 2022 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Roasbergin afterwork alennetuin hinnoin palvelee katsojia klo 18:00-19:00!

Ghosts on TV

Helsinkiläinen post-rock-yhtye Ghosts on TV esittää Lafka-klubilla 6.12. Roasbergin intiimiä tilaa varten kuratoidun erikoissetin. Kaihoisasta kolmen kitaran äänivallista ja hauraasta minimalismista kehuttu yhtye keskittyy itsenäisyyspäivän Lafkassa tuotantonsa hiljaiseen ja hitaaseen puoleen.

Ghosts on TV:tä on kuvailtu mm. "Raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin" (Rumba) tai "jylhästi soivaksi herkkyydeksi" (Soundi). "I Am Not Dead, I Am 55 Today" -debyyttialbumillaan vuoden parhaan pohjoismaisen albumin palkinnon voittanut Ghosts on TV siis viimeisellä keikallaan enne uuden materiaalin ilmestymistä tiistaina 6.12!

Jussi Lankoski

Kankaanpäästä maailmaa valloittamaan lähtenyt Jussi Lankoski on näyttelijä ja koomikko, jonka tausta on usein seinä. Jussi innostui stand up-komiikan taloudellisista mahdollisuuksista kuultuaan, että stand up-komiikalla voi myydä jopa Hartwall Areenan loppuun. Oma rima on asetettu toistaiseksi kuitenkin hieman alemmas: Jussi on nimittäin kertonut tavoitteestaan jonain päivänä myydä jonkun pienen paikkakunnan uimahallin kahvion loppuun, ja jos huumori ei miellytä niin samalla lipulla pääsee kuitenkin vielä uimaan. Kaikki siis voittaa!

Eesa

päätti sovittaa pehmeän indiepoppinsa maailmat musikaalimuotoon vain tätä iltaa varten! Musiikissaan Eesa seikkailee omissa rakkaustarinoissaan erojen, ihastusten ja hellien hetkien välimaastossa. Keveällä rap-tulkinnalla varustetuissa kappaleissa hän pohtii rakkautta, sen poissaoloa ja tunteiden tärinää. Eesa on julkaissut urallaan vasta kaksi singleä, mutta Eesa-musikaalissa on kuultavissa myös paljon julkaisematonta materiaalia! Tässä esityksessä Eesa on yksin itsensä kanssa muiden pyöriessä mielessä.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page