top of page
LAFKA  30.1. Natalia Karjalainen / Acapellet / Onni Rajaniemi
LAFKA  30.1. Natalia Karjalainen / Acapellet / Onni Rajaniemi

LAFKA 30.1. Natalia Karjalainen / Acapellet / Onni Rajaniemi

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

Lipunmyynti suljettu, liput ovelta
Katso muita tapahtumia

PAIKKA & AIKA

30. tammik. 2024 klo 18.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoja tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. LAFKA vierailee toista kautta KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Natalia Karjalainen

on helsinkiläinen runoilija. Hänen tekstinsä paikantavat ystävyyden alkuja ja loppuja, luokan lakeja ja näyttämöitä. Todellisuus kuohuu, vehmastuu. Hän toimii elämässä myös esimerkiksi ystävänä.

Acapellet

on Lahden kansanopiston teatterikoulutuksessa vuonna 2020 perustettu lauluyhtye, joka kokoontuu edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti. Ryhmän ohjelmisto yhdistelee uutta ja vanhaa sekä populääri- ja indiemusiikkia.

Lauluyhtyeen nimi viittaa paitsi tekemisen tapaan myös siihen, ettei ohjelmisto muodostu pelkästään perinteisistä acapella-kappaleista. Toiminnan keskiössä onkin yhdessä laulamisen riemu ja halu oppia jatkuvasti uutta – laadusta tinkimättä.

Onni Rajaniemi

on vantaalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki polveilee moniin suuntiin. Rajaniemen unenomainen folk on inspiroitunut erityisesti japanilaisesta kaihosta ja hämystä, suomalaisesta runollisuudesta, improvisaatiosta ja vinksahtaneesta harmoniasta. Hänen laulunsa ovat impressionistisia kuvia tyynestä kaaoksen keskellä ja kauneudesta lohduttomuuden lomassa. Kaiken sitoo yhteen monipuolinen kitaransoitto ja kuulas, herkkä laulu.

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaille juomia alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi. 

Turvallisempi tila

Tutustuthan KokoTeatterin turvallisemman tilan -ohjeisiin: https://www.kokoteatteri.fi/turvallisempitila

Ilmoittaudu

  • Pääsylippu

    10,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page