top of page
LAFKA  23.1. Eesa / Sini Sax / Hugo Cajan
LAFKA  23.1. Eesa / Sini Sax / Hugo Cajan

LAFKA 23.1. Eesa / Sini Sax / Hugo Cajan

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

Lipunmyynti suljettu, liput ovelta
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

23. tammik. 2024 klo 18.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. LAFKA vierailee toista kautta KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Eesa esittää: Eesa SPECIAL

Eesa esittää: Eesa SPECIAL -keikalla indiepopartisti Eesa yhdistää poppishow'hunsa muitakin taiteenlajeja, kuten LAFKA-klubien kokeelliseen luonteeseen kuuluu! Tässä spektaakkelissa tullaan nimittäin kuulemaan menevien rakkausbiisien lisäksi mm. yksi (1) käsikirjoitettu Stand-up -vitsi, sekä paljon muuta. Eesa-yhtye saapuu KokoTeatteriin ennätyssuurella kolmihenkisellä kokoonpanolla!

Taiteilijana Eesa on jännittävä ja omaleimainen pop-artisti, joka seikkailee omissa rakkaustarinoissaan pohtien rakkautta, sen poissaoloa ja tunteiden tärinää. Keveällä rap-tulkinnalla varustetut kappaleet ovat saaneet inspiraatiota mm. ranskadiscosta, ruotsipopista ja suomiräpistä, ja sanoittajana hän käsittelee rakkaustarinoitaan kaihoisan pohtivasti, mutta silti oivaltavan kepeästi.

Julkaisevan artistin uransa vuonna 2022 aloittaneen kouvolalaislähtöisen laulaja-lauluntekijän musiikki on soinut mm. Radio Helsingillä ja Ylen kanavilla. Uusimman Mut jätetään AINA lokakuussa! -singlen lisäksi keikalla tullaan kuulemaan myös tanssijalkaa vipattavaa julkaisematonta materiaalia.

Sini Sax

Pehmeäsoundinen Sini Sax kirjoittaa vahvaa pop-lyriikkaa romantiikan, ranskalaisen estetiikan ja elämän magian inspiroimana. Sinin musiikin ytimessä on hänen tummanheleä laulusoundinsa, joka kuljettaa kuulijan keskelle keveitä elektrorytmejä ja lumoavia tarinoita. Elämän seikkailuissa pilvilinnat romuttuvat ja sydän satuttaa, mutta onneksi nurkan takaa pilkistää jo uusi ihana seikkailu. Oululaisartisti debytoi soolona elokuussa 2023 singlellään “Kesäfilmi (Muistoja tyhjästä)”. Haikeasta päiväunesta kertova biisi nousi Spotifyn kuratoimalle soittolistalle ja sai mukavasti myös radionostoja. Artisti julkaisee seuraavan singlensä vuoden 2024 alussa. Esiintyjänä Sini Sax on välitön, lämmin ja yleisöjensä kanssa rennosti höpöttelevä artisti. Somesta hänet löytää tunnisteella: @saxsini

Hugo Cajan

Hugo Cajan & Todellisuus on energinen livebändi, jonka soundi on uniikki yhdistelmä pop-, rock- ja alternative- suuntauksista 60-luvulta nykypäivään saakka.   Yhtyeen keikat ovat tunteellisia matkoja mielenmaisemasta toiseen, joiden päämääränä on vapaus.  Lauluja kasvamisesta, ihmismielen oikuista ja modernin elämän psykedeliasta.  Tervetuloa indie-rockin uusille aalloille.

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaille juomia alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi. 

Turvallisempi tila

Tutustuthan KokoTeatterin turvallisemman tilan -ohjeisiin: https://www.kokoteatteri.fi/turvallisempitila

Liput

  • Pääsylippu

    10,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page