top of page
LAFKA  20.12. Väinö Honkanen ja Valtio / Jekaterina X / Katriina Kettunen / Mardi Tickle / Tyttö & Ilves
LAFKA  20.12. Väinö Honkanen ja Valtio / Jekaterina X / Katriina Kettunen / Mardi Tickle / Tyttö & Ilves

LAFKA 20.12. Väinö Honkanen ja Valtio / Jekaterina X / Katriina Kettunen / Mardi Tickle / Tyttö & Ilves

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

20. jouluk. 2022 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Roasbergin afterwork alennetuin hinnoin palvelee katsojia klo 18:00-19:00!

Väinö Honkanen ja Valtio

Väinö Honkanen on loviisalaislähtöinen artistintynkä ja Valtio hänen rokkaava orkesterinsa. Yhtyeen musiikissa punkrockin energia, bluesin soittotaituruus sekä rock 'n rollin asenne yhdistyvät Honkasen itseironisella huumorilla höystettyihin omakohtaisiin teksteihin. Bändin debyyttialbumi, Kaikki maailman draama, ilmestyi elokuussa 2021 ja kuluvan vuoden aikana yhtye on julkaissut kaksi singleä pian ilmestyvältä uudelta EP:ltä.

Jekaterina X

Oon ennenki ollut täällä!

Mut en akustisena!!!

Jekaterina X:n ensimmäinen akustinen livekeikka koskaan WOW! JEE!

Mun musiikin tarkoitus on saada jokaselle kuuntelijalle ja näkijälle melankoliasta bileet! Koen mun elämäntehtävänä saada jokaselle yksinäiselle ja ulkopuoliselle tyypille ees hetkeksi vapaampi olo

Joten lets mennää akustisena LAFKA!

Katriina Kettunen 

Lakonisen huumorin grand middle-aged lady. Melkein. Nelisen vuotta stand up -klubeilla esiintynyt Katriina testaa Levoteatterin Lafkassa uutta, ajankohtaista materiaalia. Ennen kuin on liian myöhäistä.

Mardi Tickle 

Mardi Tickle on laulaja/lauluntekijä, jonka musiikkia voisi kuvailla soulin ja glam rockin glitterilotulitukseksi. Biiseissä kuuluu vaikutteita muun muassa Jamiroquailta ja Scissor Sisteriltä. Vuonna 2019 esikoisalbuminsa ‘Colouring Book’ julkaissut artisti viimeistelee paraikaa alkuvuodesta julkaistavaa uutta musiikkia. Mardi Tickle pistää bileet pystyyn keskelle harmaata joulukuuta!

Edit

Edit on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki on suomenkielistä indie/räp/taidepoppia.

Edit kertoo musiikkinsa avulla tarinoita omasta elämästään. Hän haluaa saada kuuntelijansa unohtamaan hetkeksi kaiken muun ja uppoamaan täysin musiikin luomiin maailmoihin.

Tyttö & Ilves

Tyttö & Ilves on herkkää tunnelmointia suuria tunteita herättävien aiheiden ympärillä. Laulu - ja kitaravetoiset sävellykset ja koskettavat lyriikat vievät tarinoihin joissa ihmissuhteiden kipeimmät ja kauneimmat kohdat kohtaavat eikä romanttisella haaveillulla ole rajoja. Biisit toimivat niin melankolisina lohtulauseina kuin ilotulitteina unelmoinnille.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page