top of page
LAFKA  14.11. Väinö Honkanen / Valeliittoteoria / Gemma / Zombie
LAFKA  14.11. Väinö Honkanen / Valeliittoteoria / Gemma / Zombie

LAFKA 14.11. Väinö Honkanen / Valeliittoteoria / Gemma / Zombie

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

Lipunmyynti suljettu, liput ovelta
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

14. marrask. 2023 klo 18.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Väinö Honkanen

Väinö Honkanen on 24-vuotias helsinkiläinen artistintynkä, jonka musiikissa yhdistyvät vaikutteet mm. rock 'n rollista, bluesista, punkista ja rautalankaiskelmästä. Sanoituksissaan Honkanen käsittelee koko ihmisyyden kirjoa samaistuttavien tosielämän tilanteiden kautta – toki ajoittain törkeästi liioitellen sekä keksityn ja toden rajamailla tanssahdellen. Nykyisin Honkanen esiintyy paitsi itsekseen, myös Väinö Honkanen ja Valtio -yhtyeensä keulilla sekä The Seatbelts -kokoonpanossa Beatlesia lauleskellen.

Valeliittoteoria

Debyyttiesiintymisensä Kellariteatterin Club Cellarissa tehnyt Valeliittoteoria lähtee liittoutumaan totuutta vastaan kokeellisen teatterin keinoin.

Gemma

Laulaja-laulunkirjoittaja Gemma on popin uusi tulokas. Debyyttialbumiaan valmisteleva 22-vuotias Gemma kirjoittaa ja tuottaa kappaleensa itse. Vahvuuksinaan Gemma pitää melodioitaan, persoonallista tuotantoa sekä koskettavia lyriikoita.

Eero Leichner: Zombie

Vuosi 2020. Haartmanin sairaala. Seison jaloilla, jotka eivät ole minun. Sytytän tupakan käsillä, jotka eivät ole minun. Näen varjokuvani, joka oli joskus minun. Minun kuvani on vino. Kuka minä olen?

zombie on sooloesitys minän kuolemasta ja uudelleensyntymästä. Se on performanssi, jossa haudataan menneet ikävät. Voidakseen mennä eteenpäin, on ensin tehtävä surutyötä. Kaikille itsensä kanssa sovitustyötä tekeville: tervetuloa hautajaisiin!

”’zombie’ syntyi havainnosta, jonka tein kesällä. Tajusin, että olen vuosikaudet säilönyt ruumiissani asioita elämästäni, jotka ovat ajan myötä kasvattaneet painoa sisälläni. Jälki. Niin - - ajattelen, että osa minusta kuoli, kun löysin itseni Haartmanin sairaalasta epäonnistuneen itsemurhayrityksen jälkeen. Huomaan piilotelleeni tätä tapahtumaa elämästäni (sekä muilta että itseltäni), ja jollain oudolla tavalla juuri se on estänyt minua elämästä. On kuin olisin zombie muiden elävien joukossa: esitän eläväni. On asioita, jotka olen valmis jättämään taakseni; minäkuvassani jäänteitä, jotka haluan tuhota. Voidakseen rakastaa on ensin opittava rakastamaan itseään. Lopuksi: huolimatta siitä, että esityksen aihe on synkkä kuin nälkävuosi, haluan käsitellä sitä samanlaisella lempeydellä ja armolla, jolla opettelen käsittelemään myös itseäni. Rakkaudella. Eero.”

HUOM! Zombie -esitys käsittelee aiheita, jotka saattavat järkyttää. Tästä syystä tiedotamme poikkeuksellisesti, että tämä esitys nähdään viimeisenä n. klo 20:30. Katsojana voit siis valita, haluatko jäädä katsomaan esitystä. 

Eero Leichner on helsinkiläinen vapaa teatteritaiteilija ja ohjaaja, jota inspiroi taiteessa ihmismielen ristiriitaisuus. Hänen teoksissaan toisteisia teemoja ovat riittämättömyyden kokemukset sekä yksilön pyristely ympäristönsä kurimuksessa. zombie on Leichnerin ensimmäinen esiintyminen Levoteatterin LAFKA-klubissa.

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaita alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi. 

Liput

  • Pääsylippu

    10,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page