Levoteatterin esikoisesitys Coll name generator Puutahra tapahtui jazzmuusikko Riitta Paakin takapihalla perhelähiössä. Esityksen tekivät Minea Lång, Topias Toppinen, Eetu Palomäki ja Niko Hallikainen neljässä päivässä asuen takapihalla yhteisessä teltassa poistumatta pihalta ulkomaailmaan. Esitystä esitettiin neljä kertaa kymmenen hengen yleisöille kahden päivän ajan. Lisäksi osana työryhmää oli tuottaja Heidi Bergström sekä graafikko Viola Virtamo.

”Mistä rööki tulee? Kasveista
Mistä lapsi tulee? Kasveista
Mistä kasvi tulee? Kasveista

VASTATKAA MULLLE TAI LÄHEN ULOS JA POIS.
Moi Extreme suomipoika. Kiitos osoittamastanne kiinnostuksesta yhteistä prosessiamme ’plantagen makeover’:ia kohtaan. Meille on kaikille erittäin tärkeää, että pidämme informaatiotasot yhtäläisinä, eli MOVE THAT BUS.

Mä eroan tästä teatterista jos me tehdään esitys nimeltä epäteatteritila.”

Coll name generator: puutahra - oli tutkimusmatka ja experimentti tila- ja aikasidonnaiseen työskentelytapaan, jossa kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Neljä taiteentekijää sulkeutui neljäksi päiväksi yhteiseen tilaan, ja jotain alkoi tapahtua. Tai sitten ei. Yleisö saattoi joutua liiankin lähelle prosessia, osaksi sitä. Tai sitten ei.

"Selviääkö tästä koskaan mitään. Mikä on ensimmäinen kysymys, joka esitetään. Kuunteleeko joku.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin ja kyseenalaistuksiin, huijauksiin ja alastomuuteen."

Kantaesitys: 29.6.2018
Muut esitykset: 3.7. 

Esityspaikan tiedot katsoja sai sähköpostiinsa lipunvarauksen yhteydessä. 

YHTEYSTIEDOT

  • Grey Facebook Icon

© 2019 by Levoteatteri