top of page

Kantaesitys: 14.8.2019

Cafe Roasberg, Mikonkatu 13, HKI
Muut esitykset:

16.8. / 17.8. / 18.8. / 20.8./

 21.8. / 22.8. / 23.8. / 24.8. 

Vittusaatana_Logo_1W.png

Otteita kritiikeistä:


“Yllättävää, kekseliästä, uudenlaista, hauskaa, koskettavaa ja luovaa tekemistä, tosi onnistunut esitys ja hieno teatterikokemus. Tämä ei ollut yhtään sellainen kuin odotin, vaan aivan erilainen ja ihan mahtava! Levoteatteri on minulle uusi tuttavuus, se on Helsingissä toimiva nuorten tekijöiden vapaa teatteri, joka ainakin tämän perusteella tekee teatteria näppärällä, fiksulla ja kiinnostavalla otteella.”

- Teatterinna -blogi

 

“-- katsoessa tunsin vierautta (en to-del-la-laan ole samaa sukupolvea) ja samalla koin nautintoja, näin yllätyksiä ja ihmeellisiä ja rohkeita ratkaisuja. Mistä koostuu ihmisen tarina kun kaikki tarinat on jo kerrottu ja senkin kertominen jo kerrottu moneen kertaan. Oh, oli kyllä löydetty ratkaisuja, oli!”

- Maria Säkö

Miks mä en saa olla sinkku vai enkö vaan osaa rakastaa v*ttusaatana oli esitys aikuiseksi kasvamisesta maailmassa, jossa nuoruuden halutaan jatkuvan ikuisesti. Esitys meistä, joiden rakkauskäsitys on syntynyt saduista opittujen elämänmittaisten rakkaustarinoiden ja eroperheissä kasvamisen epäpyhästä liitosta. Esitys tunteista joita ei halua käsitellä, tunteista joita ei osaa käsitellä ja tunteista joita ei enää hallitse. Esitys kehoista, jotka elävät jossakin katuojien ja pullakahvipalaverien, kuluttamisen ja nääntymisen, jatkuvan työajan ja loppumattoman vapaa-ajan, pakahduttavan rakkauden ja kehittymättömän empatiakyvyn välimaastossa. Esitys siitä, kuinka yritämme kohdata, mutta tähtäämme aina piirun verran toisistamme ohi.

Entä jos se ei pelaa joka pelkää, vaan se pelaa joka pelkää kaikkein eniten?

Työryhmä:
Antila / Bergström / Burgess / Hallikainen / Helasvuo / Kaukiainen / Koivuniemi / Koivuranta / Lång / Nieminen / Riihimäki / Rajala / Räsänen / Räsänen / Suominen / Suonperä / Toppinen / Uusi-Simola / Vertanen / Vesanto / Virtamo / Vuorenmaa

Esityksen kummina toimi Lotta Jäppinen ja suojelijana Reino Pirttijärvi

bottom of page