top of page
logo_väsy.png
pvm_väsy.png

Saatana joku tällänen markkinointitekstikin pitää nyt kirjottaa. Emmä haluu markkinoida mitään vaan nukkua ja ehkä vähän itkeä.

 

"Välillä sitä vaan pitkäaikaissairaana haluaa kirota Kelan, HUS:in, Yliopiston apteekin, terapeutin, tehokkuuteen ja maksimaaliseen hyötyyn tähtäävän 40 tunnin työviikon ja jäätävän paineen suoriutua reippaana ja kykenevänä. Ehkäpä sitte tässä esityksessä otan eväspaussin ja torkut kesken oman soolon."

- Minea Lång


Sävy on toisinpäin väsy on konserttia ja kuvataidetta yhdistelevä lörpsähtävä yritys tehdä teos väsyneiden logiikalla, väsymyksen kautta. Esityksessä kuullaan kuusihenkisen bändin musiikkia samalla, kun kuvataiteilija Lotta Räsänen livemaalaa improvisoiden.

Ei tulevia tapahtumia juuri nyt

Konsepti: Minea Lång

Kuvataiteilija: Lotta Räsänen

Muusikot: Amy Burgess, Niko Hallikainen Minea Lång, Rasmus Lång, Maija Suominen, Elsi Vertanen

Valo: Topias Toppinen

Ääni: Riku Vuorensola

Puvut: Niko Hallikainen, Lotta Räsänen

Videon toteutus: Ville Koivuranta

Tuotanto: Heidi Bergström

Esitys nähtävissä verkossa vain kerran

1.8. klo 19:00. 

 

Lisäksi se esitetään 10 hengen yleisölle

30.7. ja 31.7. klo 19:00.

 

Lippuhinnat:

Verkossa 1.8.2021: 10€

Live-esitykset 30.7. & 31.7.2021: 15€

 

Live-esitykset tapahtuvat Arabianrannassa osoitteessa Flooranaukio 1. Tilassa käytetään öljyvärejä. Maalauksissa ei käytetä voimakashajuisia liuottimia. 

Esitystä ei suositella alle 15-vuotiaille

Esitystä on tukenut Helsingin Kaupunki, Taiteen edistämiskeskus sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö

Medianäytöksen yhteydessä kuvataan 1.8. verkossa esitettävä taltio. Pyydämme ystävällisesti median edustajia olemaan mahdollisimman hiljaa, olemaan reagoimatta esitykseen vahvasti ja olemaan taputtamatta esityksen aikana tai jälkeen taataksemme mahdollisimman rikkoutumattoman ääniraidan. Kiitos jo etukäteen ja tervetuloa!

Levoteatteri on helsinkiläinen vapaa ammattiteatteriryhmä, joka tuottaa uutta monitaidetta pääasiassa pääkaupunkiseudulle. Levoteatteri etsii uusia tapoja toimia, uutta praktiikkaa, uusia lähtökohtia sekä kaikkiaan uusia tapoja tehdä teatteria ja esitystaiteita

Kuvat

bottom of page