top of page

Tammikuussa 2020 Levoteatteri järjesti ensimmäisen LAFKA (Levoteatterin afterworkklubi alakerrassa)-klubinsa kahvila Roasbergin alakerrassa Mikonkadulla. Taiteilijoiden leikkikentäksi tarkoitettu klubi saavutti suuren suosion sekä katsojien että esiintyjien keskuudessa ja oli lähes joka ilta loppuunmyyty. Siitä muodostui esittävien taiteiden tiistai-ilta, johon palattiin nauttimaan uusista kokemuksista kerta toisensa jälkeen.

Covid-19 järisyttäessä maailmaa joutui ensimmäinen LAFKA-kausikin lopettamaan kesken. Koska tapahtuma-alaa koskevat rajoitukset eivät ole hellittäneet kertaakaan riittävästi, ei LAFKA kovasta kysynnästä huolimatta ole voinut tehdä paluuta. Nyt siihen tulee muutos! Tavallaan.

 

LAFPA (Levoteatterin aluehallintoviraston mukainen festari Pakilan siirtolapuutarhassa) -festivaali tarjoaa esiintyjille uuden leikkikentän yhdistettynä kaikille turvalliseen kokemukseen!
Mikäs sen mukavampaa kuin telmiä "kesällä" ulkona?

Levoteatterin hallitus on kuratoinut 14 esityksen kokonaisuuden.

Ohjelmistosta löytyy laaja kattaus eri esittävien taiteiden alaluokkia ja varmasti jokaiselle jotakin!

 

Tutustuthan myös Q&A osioon.

KOKO OHJELMISTO

13:00-13:45 Sari Helenan kundaliinijooga  / 14:00 Okeanos (kesto n. 10min)

14:30-15:00 Penseyden Lärvi / 15:30-15:50 Playground / 15:45-16:15 Rosemagoria & Nox Mente  

16:15-16:45 Iiro / 16:45-17:30 Kultaranta / 18:00-18:45 Juhani Kuolevaisen sielu ja teot

17:15-18:00 Miia Junes / 19:00-19:45 Vialea

19:15-20:15 Hulva /  20:30-21:00 Asfaltin säröistä latvat

Lisäksi ohjelmistossa on kaksi muuta OFFstage produktiota, joita nähdään Pakilassa pitkin päivää. Näiden tapahtuma-ajat tarkentuvat lähempänä festivaaleja. 

 

OFFstage:

Theirs&theirs&theirs

Pihka Is My Name - Summer Minimal Live

Muutokset ohjelmistoon 27.8.2020:
LOST WOR(L)DS sekä Veera & Ümit joudutaan ikävä kyllä perumaan

Miia Junes siirtyy tunnilla aikaisemmaksi eli alkaa klo 17:15

logolafpa.png

Q&A 

 • Alle 3-vuotiaat pääsevät kaikkiin esityksiin vanhemman lipulla

 • Miksi en löydä tietoa, missäpäin Pakilan Siirtolapuutarhaa esitykset tapahtuvat? 

  • Pyydämme katsojia saapumaan Pakilan Siirtolapuutarhaan ​Pakilan rantien puolella sijaitsevan parkkipaikan kautta (kartta löytyy tämän sivun alalaidasta). Täältä löydät infotiskin sekä lipuntarkastuspisteen, josta saat ohjeet esityspaikalle kulkemiseen, kartan sekä käsiohjelman. Varaathan siis siirtymäaikaa n. 15min. Toimimme näin voidaksemme varmistaa, että eri esityksiä katsomaan saapuvat katsojat välttävät lähikontakteja toistensa kanssa. Näin voimme rajata mahdolliset altistumisketjut vain esitysten sisälle. Tulethan infopisteen kautta riippumatta mihin tapahtumaan olet tulossa! Pakilan siirtolapuutarha ei itsessään ole tapahtuma-alue, vaan festarit on jaettu neljään pienempään 25 hengen lokaatioon.
    

 • Voinko katsoa useamman esityksen menemättä infotiskille välissä? 

  • Voit! Kerrothan saapuessasi kaikki esitykset joihin olet lipun ostanut​, jotta voit saada kerralla kaikkien tapahtumien käsiohjelmat ja kartat. Vaikka tapahtumien välillä olisi useampi vartti tai haluat poistua Pakilan siirtolapuutarhasta voit silti käydä hakemassa infopakettisi kerralla. Jos haluat esitysten välissä jäädä siirtolapuutarhaan vältäthän lähikontakteja muiden katsojien sekä alueen mökkiläisten kanssa. Esitysten välissä voi myös käydä tutustumassa OFFStage esityksiin! 
    

 • Miksi en voi ostaa lippua koko päiväksi/yhtä lippua kaikkiin esityksiin?

  • Levoteatteri järjestää LAFPA festivaalit mahdollisimman koronaturvallisesti. Meidän tulee pystyä kontrolloimaan esityksiin saapuvien ihmisten määrää, tietää jokaisessa esityksessä olleiden katsojien yhteystiedot sekä ennenkaikkea varmistaa sekä katsojien että esiintyjien ja talkoolaisten turvallisuus. Emme myöskään pysty muuttamaan asuinaluetta festivaali-alueeksi turvallisesti, jolloin yksittäiset rajatut esiintymispaikat ja yleisömäärät takaavat sekä asujille että yleisölle turvallisen festivaalikokemuksen.
    

 • Voinko jäädä Pakilan siirtolapuutarhaan esityksen jälkeen? 

  • Voit! Pyydämme katsojia ystävällisesti poistumaan varsinaisilta tapahtumapaikoilta esityksen jälkeen jotta seuraava esitys voidaan rakentaa, mutta Pakilan siirtolapuutarha on kokonaisuutena kaikille avointa tilaa jonne saat jäädä.
    

 • Pystynkö katsomaan kaikki esitykset?

  • Ikävä kyllä et. Aika- ja ihmismäärärajoitteiden vuoksi osa esityksistä on päällekäin.
    

 • Covid-turvallisuus

  • Pyrimme välttämään ihmisten välistä lähikontaktia koko festivaalien ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että esityksissä pidetään seurueiden välisiä turvavälejä ja suosittelemme maskin käyttöä sekä esityksissä että siirtymissä. Käsidesiä on tarjolla infopisteellä sekä tapahtumapaikoilla. ​

   Levoteatteri voi edesauttaa covid-turvallisuuttasi vain neljässä tapahtumalokaatiossa sekä infotiskillä. Poistuessasi lokaatiosta sekä siirtymien aikana pidäthän itse huolen lähikontaktein välttämisestä ja maskin käyttämisestä. Noudatathan Pakilan siirtolapuutarhan tarjoamia yleisiä ohjeita. Pakilan siirtolapuutarhan säännöt ja ohjeet löydät tästä
    

 • Onko alueella tarjoilua? 

  • Alueella ei ole tarjoilua. Esityksiin ja festareille saa tuoda mukaan omia eväitä. ​
    

 • Haluamani esitys on loppunmyyty, voinko tulla kokeilemaan onneani tapahtumapaikalle? 

  • Jos tapahtuma on verkossa merkitty loppuunmyydyksi on se sitä todellisuudessakin. Ethän siis saavu yrittämään mahtuisitko sittenkin tai hakeaudu tapahtumalokaatioon liputta. Näin voimme taata myös esiintyjien turvallisuuden tapahtumassa. 

 • Pitääkö minun käyttää kasvomaskia?

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille festarivieraille. Henkilökuntamme käyttää maskia aina asioidessaan kanssanne.

 • Esteettömyys: 

  • Pakilan siirtolapuutarhan jalkakäytävät ovat pääasiassa ​hiekkateitä. Kolme näyttämöä sijaitsee avaralla nurmialueella ja yksi mökkipihassa joka on myös nurmea ja johon kuljetaan melko kapeasta portista. Mökkipihalla tapahtuvat esitykset ovat Aatos Ketvel, Elsi Sloan, Miia Junes sekä Veera & Ümit. Esityksissä istutaan ja makoillaan joko maassa omalla tai meidän tarjoamalla alustalla tai muovisilla taittotuoleilla. 
    

 • Sää:

  • Festareilla on säävaraus. Toistaiseksi sääennusteet ovat puolellamme. Sää 5.9. näyttää viileältä mutta aurinkoiselta!

Ei tulevia tapahtumia juuri nyt
Näyttökuva 2021-7-28 kello 16.33.50.png
bottom of page