Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. 

Voit siis hakea millä esityksellä tai konseptilla tahansa, valmiilla tai keskeneräisellä! LAFKA-illoissa on nähty mm. bändejä, lausuntaa, improvisaatiota, standuppia, sooloesityksiä, tanssia, teatteriesitysten demoja. Vain meilikuvituksesi on rajana!

Esityksen maksimipituus on 40min. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi hakuprosessiin kaikki tästä lyhyemmät esitykset. 

Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa. Näyttämö on melko pieni, suurimmillaan siinä on nähty 6 hengen bändi. Tila on kaunis ja intiimi. Tilaan mahtuu maksimissaan 50 henkeä. 

Esiintyjille maksetaan esiintymisestä korvaus. Jokainen esiintyjä saa saman korvauksen yksittäisen esityksen esiintyjämäärästä riippumatta. Korvaus syyskaudella on 35€/esiintyjä. Jos esityksessä on esimerkiksi 4 esiintyjää voi esitys laskuttaa Levoteatterilta yhteensä 140€.

LAFKA-iltojen soundcheck aloitetaan pääasiassa klo 16:00 ja klubi-illat alkavat juontajien tervetulotoivotuksilla klo 18:00. Illat kestävät n. 2 tuntia, mutta kannustamme esiintyjiä joustavuuteen ja katsojien fiilistelyyn: jos yleisö näyttää viihtyvän saa omaa settiiään pidentää muutamilla minuuteilla.

 

Hakemuksen tulee olla perillä 4.11. mennessä ja valinnoista ilmoitetaan seuraavalla viikolla. 

Kauden 2022 klubi-illat toteutetaan yhteistyössä Helsingin Kaupungin kanssa.

Hae esiintymään LAFKA-klubeille
Valitse kaikki teille sopivat päivämäärät

Admission fee for this course is $10

 

Hakemuksesi on vastaanotettu