Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä. 

Esiintyjille maksetaan 40€ korvaus. Jokainen esiintyjä saa saman korvauksen. Jos esityksessänne on esimerkiksi 4 esiintyjää laskutatte Levoteatterilta 160€.

Ensimmäistä kertaa järjestämme LAFKAn myös lyhytelokuville ja muulle mediataiteelle 17.5.2022. Lyhytelokuville maksetaan yli 10min elokuvasta 100€/kpl ja alle 10min elokuvista 50€/kpl. Voit hakea myös muulla mediataiteella ja neuvottelemme kanssasi hinnan jos teoksesi valitaan. 

LAFKA-iltojen soundcheck aloitetaan pääasiassa klo 16:00 ja klubi-illat alkavat juontajien tervetulotoivotuksilla klo 18:00. Illat kestävät n. 2 tuntia, mutta kannustamme esiintyjiä joustavuuteen ja katsojien fiilistelyyn: jos yleisö näyttää viihtyvän saa omaa settiiään pidentää muutamilla minuuteilla.

 

Hakemuksen tulee olla perillä 3.4. mennessä ja valinnoista ilmoitetaan viikolla 14. 

Jos haet myös ensimmäiseen eli 5.4. klubille hakemuksen tulee olla perillä 27.3. mennessä. Näistä valinnoista ilmoitetaan samana iltana. 

Kauden 2022 klubi-illat toteutetaan yhteistyössä Helsingin Kaupungin kanssa.

Hae esiintymään LAFKA-klubeille
Valitse kaikki teille sopivat päivämäärät

Admission fee for this course is $10

 

Hakemuksesi on vastaanotettu