top of page

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Nyt Klubi siirtyy yhdeksi päiväksi 230m vasemmalle kun LAFKA X HAAVE -tapahtuma valtaa Haave Helsingin torstaina 29.12. 

Voit hakea tapahtumaan millä esityksellä tai konseptilla tahansa, valmiilla tai keskeneräisellä! Haemme kaikkia esittävän taiteen alalajeja. LAFKA-illoissa on nähty mm. bändejä, lausuntaa, improvisaatiota, standuppia, sooloesityksiä, tanssia, teatteriesitysten demoja. Vain meilikuvituksesi on rajana!

Esityksen maksimipituus on 30min. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi hakuprosessiin kaikki tästä lyhyemmät esitykset. Mikäli esityksesi on pidempi ja haluat hakea mukaan perustelethan pituuden hakemuksessasi. 

LAFKA X HAAVE tapahtuu Haave Helsinki -klubilla osoitteessa Vilhonkatu 6. 

Esiintyjille maksetaan esiintymisestä korvaus. Jokainen esiintyjä saa saman korvauksen yksittäisen esityksen esiintyjämäärästä riippumatta. Korvaus LAFKA X HAAVE -tapahtumasta on 35-50€ riippuen valittujen esiintyjien määrästä. Jos esityksessä on esimerkiksi 4 esiintyjää voi esitys laskuttaa Levoteatterilta yhteensä 140-200€. Tapahtuma tulee olemaan katsojille ilmainen.

 

Hakemuksen tulee olla perillä 11.12. mennessä ja valinnoista ilmoitetaan valituille seuraavalla viikolla. 

Kauden 2022 LAFKAt toteutetaan yhteistyössä Helsingin Kaupungin kanssa.

LAFKAXHAAVE.png
Hae esiintymään
LAFKA X HAAVE -tapahtumaan

Hakemuksesi on vastaanotettu

bottom of page