top of page

HAE ESIINTYJÄKSI
LAFKA
@ KOKOTEATTERI2024
-TAPAHTUMIIN

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Klubi jatkaa menestyksekkään syksyn jälkeen KokoTeatterin alakerrassa 9.1. / 

16.1. / 23.1. / 30.1. / 6.2. / 13.2.! Illat alkavat klo 18 ja kestävät n. 2 tuntia

Voit hakea tapahtumaan millä esityksellä tai konseptilla tahansa, valmiilla tai keskeneräisellä! Haemme kaikkia esittävän taiteen alalajeja. LAFKA-illoissa on nähty mm. bändejä, lausuntaa, improvisaatiota, standuppia, sooloesityksiä, tanssia, teatteriesitysten demoja, vain meilikuvituksesi on rajana!

Esityksen maksimipituus on 30min. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi hakuprosessiin kaikki tästä lyhyemmät esitykset. Mikäli esityksesi on pidempi ja haluat hakea mukaan, perustelethan pituuden hakemuksessasi. 

Esiintyjille maksetaan esiintymisestä korvaus, joka määräytyy lipputulojen mukaan. Lipputulot jaetaan illan muiden esiintyjien kesken tasan, lipputuloista vähennetään vain markkinointiin suunnatut tuotannolliset kulut. Jokainen yksittäinen esiintyjä saa saman korvauksen esitysten esiintyjämäärästä riippumatta.  Korvaus on yleensä ollut keskimäärin 20-40€/esiintyjä. Lopullinen korvaus tiedetään lipunmyynnin sulkeuduttua.

 

Hakemuksen tulee olla perillä 10.12. mennessä ja valinnoista ilmoitetaan vain ohjelmistoon valituille viikon 50 aikana. 

LAFKAsta löytyy perustilassa vain äänentoisto. Esiintyjän on tuotava kaikki muut esitykseensä tarvittava välineet mukanaan, jollei toisin sovita. Mikäli et voi tuoda jotain mukanasi kerrothan siitä jo hakuvaiheessa. KokoTeatterin alakerran korotetun näyttämön koko on 1,4mx5m suorakulmio sis. äänentoiston. Esityksesi olisi hyvä mahtua tähän tilaan. Huomioithan myös, että KokoTeatterin alakerran seinät ovat kokonaisuudessaan ikkunaa ja näinollen esityksesi tulee näkymään myös kadulle. Illoissa on teknikko sekä juontaja Levoteatterin puolesta. 

Voit lukea sopimuspohjan tästä

Hae mukaan tästä!
Esityksesi on (voit valita useita)
Valitse esitystäsi parhaiten kuvaava sanapari (voit valita useita)
Seuraavat päivät sopivat työryhmällemme:

Kiitos, hakemus on nyt vastaanotettu!

bottom of page