top of page
yhtä=kuin
yhtä=kuin

yhtä=kuin

= (Värimaailma punainen, ikkunat hengittävät.) (Maisemassa on jotain niin selittämättömän kaunista, että morsiamet sulautuvat sen osaksi, yhdeksi raukeaksi organismiksi.)

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

25. toukok. 2022 klo 19.00 – 20.00

Helsinki, Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

=

yhtä=kuin

(Värimaailma punainen, ikkunat hengittävät.)

(Maisemassa on jotain niin selittämättömän kaunista, että morsiamet sulautuvat sen osaksi, yhdeksi raukeaksi organismiksi.)

Keveys. Paino. Pyhyys. Yhteys. Antautuminen.

Näitä teemoja käsittelee Levoteatterin tuotanto yhtä=kuin, johon vaikutteita on ammennettu sekä maailmanuskontojen faabeleista että 90-luvun dinosaurusnettisivujen estetiikasta.

Yhtä=kuin on allegorinen installaatiota ja teatteria yhdistelevä tilalähtöinen performanssi, jossa yhteyttä itseen ja itsen ulkopuolelle etsitään rituaalista.

Esityksen kesto on n. 1h. Suosittelemme esitystä yli 12-vuotiaille.

Liput normaali 19€ / opiskelija, työtön, eläkeläinen, varushenkilö, siviilipalvelushenkilö ja teatteriala 16€. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen lipuntarkastuksen yhteydessä.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan veloituksetta. Ilmoitathan henkilökohtaisten avustajien mukaantulosta sähköpostitse levoteatteri@gmail.com.

ESTEETTÖMYYS

Esityksen sijainti on esteellinen. Sisäpihan puolelta saavuttaessa ovella on kynnys ja heiluriovet. Ulko-oven leveys on 140 cm. Hissin leveys on 66 cm ja esitystilan välioven leveys 118 cm. Kummassakin ovessa on kynnys.

Esitys sisältää voimakkaita ääniä, teatteriusvaa ja vilkkuvia valoja. Esitystilassa on ulkoa tuotuja luonnonmateriaaleja, joista voi lähteä pölyä. Aistiyliherkälle tila saattaa aiheuttaa oireita. Esityksessä liikutaan kahden eri huoneen välillä, joista toisessa on istumapaikat joiden korkeudet ovat n. 45cm ja n. 55cm. Esityspaikalla ei ole saniteettitiloja, joihin mahtuu pyörätuolilla, eikä inva wc:tä. Katsomo koostuu selkänojattomista pitkistä penkeistä, joiden korkeudet ilmoitamme lähempänä esityskautta. Jos sinulla on este tällaisella katsomorakenteella istumiselle, voimme tarjota sinulle tavallisen selkä- ja käsinojallisen tuolin.

Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse levoteatteri@gmail.com, mikäli tarvitset saapumisellesi erityisjärjestelyitä.

SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumaan esitykseen julkisilla, pyörällä tai jalan. Junalla ja busseilla kannattaa jäädä Rautatieasemalla josta on n. 20 minuutin kävelymatka esitystilaan. Eerikinkatu 36:een pääsee raitiovaunuilla 7 & 9 sekä busseilla 20 & 30. Raitiovaunuilla kannattaa jäädä pysäkillä Ruoholahden Villat ja busseilla pysäkillä Lapinlahden Puistikko. Sisäänkäynti on sisäpihan puolella (Kalevankatu 43) ovesta pääsee suoraan hissille.

TYÖRYHMÄ

Näyttämöllä: Anna Kirvesniemi, Tomi Kiviluoma, Manu Penttilä, Senja Rautiainen, Maija Suominen, Jussi Taipalharju, videolla Samuli Helle

Dramaturgia ja ohjaus: Anna Kirvesniemi, Manu Penttilä, Maija Suominen

Lavastus: Ella Aresvuo, Samuli Poutanen, Topias Toppinen, työryhmä

Pukusuunnittelu & puvut: Ella Aresvuo

Sävellys ja musiikki: Anna Kirvesniemi, Manu Penttilä

Tuotanto: Rasmus Lång

Valosuunnittelu: Topias Toppinen

Videosuunnittelu: Donna Uuttu

Äänisuunnittelu: Manu Penttilä

Yhteistyössä Opetus- ja Kulttuuriministeriö, Helsingin kaupunki, Taike ja Suomen Kulttuurirahasto.

Liput

 • Pääsylippu

  19,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennuslippu

  opiskelija, työtön, eläkeläinen, varushenkilö, siviilipalvelushenkilö ja teatteriala

  16,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page