top of page
LAFPA OFFStage:  Sari Helenan kundaliinijooga
LAFPA OFFStage:  Sari Helenan kundaliinijooga

LAFPA OFFStage: Sari Helenan kundaliinijooga

Aloita festarisi rentouttavalla joogahetkellä! Rentouttava joogahetki sopii kaikille sukupuolesta, iästä tai kokemustasosta riippumatta. Tämä jooga ei juuri hikoiluta, mutta suosittelemme varaamaan vaikkapa pyyhkeen alustaksi!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

05. syysk. 2021 klo 13.00 – 13.45

Helsinki, Pakilan rantatie 2, 00680 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Aloita festarisi rentouttavalla joogahetkellä! Rentouttava joogahetki sopii kaikille sukupuolesta, iästä tai kokemustasosta riippumatta. Tämä jooga ei juuri hikoiluta, mutta suosittelemme varaamaan vaikkapa pyyhkeen alustaksi! Voit osallistua joogatunnille vaikket suunnittelisi katsovasi muuta festariohjelmaa. 

"Kundaliinijoogaa kutsutaan myös sisäisen voiman tieksi. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa kokonaisvaltaisesti keho keli -järjestelmäämme ja tasapainottaa chakrojamme. Kundaliinijoogaa olen systemaattisesti

harjoitanut joogi Bahrainin oppien mukaan vuodesta 2004. Omia harjoitustunteja minulla on takana jo yli 5000. Kundaliinijoogan pohjalta kehitettyä hoitavan joogan ohjausta olen tehnyt vuodesta 2013 ja tunteja tämän parissa on kertynyt jo yli 2500." - Sari Helena (www.sarihelena.fi)

Liput

  • Pääsylippu

    Pääsyliput LAFPA-festareiden esityksiin myydään erikseen, tämä pääsylippu oikeuttaa vain lipussa mainittuun näytökseen

    8,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page