top of page
LAFKA X HAAVE
LAFKA X HAAVE

LAFKA X HAAVE

LAFKA siirtyy yhdeksi päiväksi 230m vasemmalle, kun LAFKA X HAAVE -tapahtuma valtaa Haave Helsingin torstaina 29.12.2022 klo 18:00 eteenpäin. Tule kanssamme viettämään ikimuistoinen ilta esittävien taiteiden parissa! Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

29. jouluk. 2022 klo 18.00

Helsinki, Vilhonkatu 6, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Vuonna 2020 isojen klubitilojen sulkiessa oviaan yksi toisensa jälkeen, Mikonkadun alle syntyi esiintyjien leikkikenttä, taiteilijoiden laboratorio ja yleisön olohuone. LAFKA, tuttavallisemmin Levoteatterin afterworkklubi alakerrassa kutsuu koolle niin uudet kuin vanhatkin tekijät ja sitä onkin on alusta asti pyöritetty täysille katsomokapasiteeteille Cafe Roasbergin Sivukonttorissa. Nyt juhlimme jo toista kokonaista vuotta LAFKA-klubien parissa!

Välipäivinä LAFKA siirtyy yhdeksi päiväksi 230m vasemmalle, kun LAFKA X HAAVE -tapahtuma valtaa Haave Helsingin torstaina 29.12.2022 klo 18:00 eteenpäin. Levoteatterin kauden päätöstapahtuma on kunnianosoitus rakastetulle edeltäjälleen. Tule viettämään kanssamme ikimuistoinen ilta esittävien taiteiden äärellä!

Aikataulu:

18:15 N A R R I

NARRI -yhtye tarjoilee ryysyissään rikasta ja nykymaailmaa havainnoivaa rap -musiikkia. Yhtyeen sanoitukset pistävät merkille yhteiskunnan seikkoja ja säätyjakoa, joita hallitsijan alamaisista saavat kommentoida vain narrit. Yhtyeen muodostavat Peetu Savolainen (sanoitus ja tulkinta) ja Eetu Meriö (säestys ja taustalaulu). Kajaalisilmäisten esiintyjien tausta on teatterinuorten yhteisöissä ja klovnerian alkeissa: keikkojen eläväisissä ja vuoropuhelua ammentavissa esityksissä sanataiteeseen yhdistyvät teatterilliset elementit. NARRIn keikkoja on ripoteltu vuoden ajan pitkin Helsingin valtakuntaa. Nyt leivänmurut kuljettavat tulevan julkaisun luo ja vuodenvaihteessa ruusuköynnösten seasta puhkeaa kukkaan NARRIn kolmas laulu "Kaunista". Tanssijat Nooa Kenttä ja Iida Nikander.

18:50 hannaeerika

hannaeerika on laulaja-lauluntekijä, jolle musiikissa tärkeintä ovat rehelliset lyriikat ja tunteen välittäminen. Artistin suomenkielinen indie-pop koskettaa vahvoilla melodioilla ja oivaltavilla sanoituksilla. hannaeerika tuo moderniin pop-musiikkiin persoonallisuutta, kotikutoisuutta ja vintage-tunnelmointia.

19:30 Isle

Impromptu, ihmiskoe, itsekritiikki. Sanoitus ja sävellys. Leikki, etydit. Kun luovuus ei kuki arjen keskellä, on aika turvautua äärimmäisiin keinoihin. Esityksen laulujen aiheet pyydetään Levoteatterin someseuraajilta ennen keikkapäivää ja laulut syntyvät keikkaa edeltävien parin päivän sisällä. Lavalle nousee yksi ihminen. Muu jää nähtäväksi.

20:10 Pimu

Renessanssi -debyyttialbuminsa tänä vuonna julkaissut Pimu esittää akustisen setin kitaristinsa Waltteri Pahlaman kanssa

20:40 Eevert Vekki: Greatness Beyond Imagination

To reach for the stars, to be touched by the divine.  

To become what most can only dream of, a greatness beyond imagination.  

Eevert Vekki, the long-awaited Finnish artist, is finally taking the stage. After years of anticipation from fans, Vekki is now making his official debut with a live performance in Helsinki, Finland.

21:05 L.A. Sylvia

L.A. Sylvia (Linda Sylvia Arnkil) on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja, jonka musiikissa kaikuvat bileiden jälkeiset aamuyöt ja illat joina on vaikeaa olla yksin. Lontoossa uransa aloittanut muusikko yhdistelee kansainvälisessä ja persoonallisessa indie-soundissaan melankolian värittämää uuden aallon poppia ja eteeristä vaihtoehto r&b:tä vahvoilla elektronisilla vaikutteilla. Lauluvoittoiset biisit rakentuvat sielukkaiden tekstien ympärille ja lopputuloksena syntyy tunnelmaltaan utuisia, haaveilevia, paikoin naiiveja ja dramaattisiakin maailmoja.

21:45 Dänkki Briha

Pseudokareliaainen antifolk-yhtye. Esittää etnofuturistisia bängereitä. Viulu ukulele 808 tms. Fuck you to all our haters!

22:25 Kryptidi

“…It’s the perfect disease of being repressed. I mean, you want everything to be shiny. I more like the wealthy and troubled art that comes from the exhaustion of easy life."

23:05 Jekaterina X

Mä oon Jekaterina X ja mä teen melankolistapopjytää (ja kyllä oon nimenny itelleni genren). Mul on tullu kaks sinkkuu suoratoistopalveluissa, ja keikalla luvassa uusia kappaleita❤️  

Mun musiikin tarkoitus on saada jokaselle kuuntelijalle ja näkijälle melankoliasta bileet! Koen mun elämäntehtävänä saada jokaselle yksinäiselle ja ulkopuoliselle tyypille ees hetkeksi vapaampi olo.  

On suht vaikeeta kuvailla itseään niin laitan tähän suoran sitaatin ystävältäni kun hän kuuli mun biisin ja se kuvaa aika hyvin koko mun meininkiä: ”sun ulosanti on laulullisesti niin poikkeuksellinen et jo se riittäis, mut sit viel kuinka v*tun hyvin toi tuotanto istuu tähän biisiin!!! siis v*ttu halsey meets dua lipan viimesin levy meets joku kanyen pikkuserkku meets ruusut meets kaija koo but make it young sexy and 2022”  Eli kohta mennään HAAVE

23:35 Pihka Is My Name

Pihka Is My Name on helsinkiläis-joensuulainen duo, jonka musiikissa yhdistyvät analogiset syntikat, hypnoottiset pianokuviot ja säröiset rumpukoneet. Sen jäsenet ovat säveltäjä/pianisti Henna Helasvuo ja tuottaja/äänisuunnittelija Lasse Turunen. Yhtyeen keulakuvana on animaatiohahmo Pihka - hylätyksi joutunut mielikuvituskaveri, joka herää lumisesta metsästä ja lähtee tutkimaan maailmaa omillaan. Hän katsoo ulkopuolisena tätä maapalloa ja ihmiskuntaa ja heidän ongelmiaan, joista painavin on ilmastokriisi. Toista albumiaan valmisteleva Pihka Is My Name on saanut kiitosta näyttävästä ja energisestä live-esiintymisestään. Yleisön edessä yhtye luottaa valmiiden teostensa ja näyttävien projisointiensa lisäksi improvisaatioon, ja antaa musiikin tanssittaa biisistä toiseen eteerisesti soljuen. Pihka Is My Name julkaisi huippuarvioita saaneen debyyttialbuminsa “Everything Is In Between” maaliskuussa 2021. Sitä seurasi taiwanilaisen Mettāsonic-yhtiön julkaisema drum and bass -tyylinen “Dance Forbidden EP” tammikuussa 2022.

00:30 Liitto

Liitto DJ:t soittavat tanssittavaa elektronista musiikkia juhlakansalle. Liitto on helsinkiläinen tuotantoyhtiö, jonka tarkoituksena on elävöittää kaupunkikulttuuria eksentrisellä tyylillään. Tuotantoyhtiössä toimii kulttuurin moniottelijoita lukuisalta eri luovalta alalta aina elokuvasta kirjallisuuteen ja valokuvauksesta muotiin. Liitolla on myös oma DJ-kollektiivi, joka on vaikuttanut jo pitkään Helsingin yöelämässä. 

Tapahtumaan voit saapua ja poistua oman mielesi mukaisesti: voit viettää kanssamme koko päivän tai tulla katsomaan valikoimasi esiintyjät. Tapahtuma on ilmainen, maksat vain eteispalvelumaksun 3,50€. Tapahtuma on K18. Haave Helsinki tarjoilee virvokkeita koko tapahtuman ajan!

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Esteettömyystiedot: Haave Helsingin pääsisäänkäynti on esteellinen; tilaan laskeudutaan 5 porrasta. Esityksissä käytetään vilkkuvia valoja ja kovia ääniä. 

Liput

  • Kannatusmaksu

    Tapahtuma on maksuton. Voit halutessasi tukea Levoteatteria valitsemallasi summalla.

    Maksa mitä haluat

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page