top of page
LAFKA Kotonasi THE FESTIVAL
LAFKA Kotonasi THE FESTIVAL

LAFKA Kotonasi THE FESTIVAL

Heitä kanssamme hyvästit uudelle normaalille! LAFKA Kotonasi THE FESTIVAL on 26.2. klo 13 alkaen tauotta jatkuva suora streamlähetys, jossa nähdään esittäviä taiteita, mediasisältöä ja tekijähaastatteluja. Koe uusi virtuaalikonsepti mistä päin maailmaa tahansa!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

26. maalisk. 2022 klo 13.00 – 22.00

Katselulinkki lähetetään sähköpostitse

Tietoa tapahtumasta

Heitä kanssamme hyvästit uudelle normaalille!

LAFKA Kotonas THE FESTIVAL lähetetään suorana 26.4.2022 klo 13:00 Helsingistä. Virtuaalifestarin voi katsoa kokonaisuudessaan, antaa pyöriä päivän aikana taustalla tai valita katsottavasi ohjelmiston joukosta. Festari sisältää esittävien taiteiden lisäksi mm. lyhytelokuvia ja tekijähaastatteluja. Kaikki tämä on katseesi saavutettavissa yhdellä lipulla mistä päin maailmaa tahansa.

Esiintyjät (tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä festaripäivää): 

Kultaranta

Underground-iskelmän uusi aalto on rantautunut. Kultaranta kietoo pop-sävelensä menneiden vuosikymmenten kitaraiskelmään ja ikuisten aurinkopäivien tunnelmaan. Kultaranta haluaa saada sinut pysähtymään kaiken modernin hektisyyden keskellä - edes ohikiitäväksi hetkeksi.

Kultarannan debyyttialbumi, Tuntematon Suuruus, tuli julki joulukuussa 2021 ja nyt.. hän on täällä tänään.

Tulkoon mitä vaan -lyhytelokuva

Taiteilija keskittyy luomiseen, eikä huomaa mitä ympärillään tapahtuu.

la haka

on laulaja-lauluntekijä, joka sukeltaa musiikillaan suoraan suurien tunteiden inhimilliseen ytimeen.

"jos saisin artistina maagisen taikavoiman, käyttäisin sitä häpeän poistamiseen vahvasti tuntemisen ja siitä puhumisen ympäriltä. toivon, että mun musiikki ois sellanen paikka ja tila, jossa kuulija saa rauhoittua ajatustensa äärelle."

HEARKEN

-tanssivideoteos rakentaa kahta erilaista surrealistista maailmaa, jotka keskustelevat ja kuuntelevat. Teos käsittelee ympäristön ja muutoksen tuomaa pysähtyneisyyttä. Hearken tarkastelee ajan kulkua ja ajattomuutta - Kahden maailman jännitettä ja yhteenkuuluvuutta. Teos on koreografioitu nimenomaan videoteokseksi ja sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Koreografi/ ohjaaja: Joel Alalantela

Tanssijat: Joel Alalantela, Klaara Haapanen

Kuvaus ja leikkaus: Tuulia Soininen

Äänisuunnittelu ja musiikki: Uni Karinko

Still-kuvaus ja trailer: Sami Jokisuo

Tuottaja ja tiedottaja: Mira Pernu

Tuotanto: Alalantela Company ja Muusa Tuotannot Oy

Ghosts on TV

on kaihoisan kolmen kitaran äänivallin, hauraan minimalismin ja hypnoottisen toiston kehdoista ammentava yhtye Helsingistä. GoTV:tä on kuvailtu mm. "Suomessa harvinaiseksi melankoliseksi post-rockiksi" (YleX Uuden musiikin vaihtoehto), "raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin" (Rumba) tai "jylhästi soivaksi herkkyydeksi" (Soundi). Bändi siirtyi Soliti Recordsin edustukseen julkaistuaan 2020 omakustanteena yllättäen täysin instrumentaalisen debyyttialbumin nimeltä "I Am Not Dead, I Am 55 Today". Teos herätti huomiota 30 minuutin avauskappaleella, joka sitoi ambientin ja junnaavan wall of soundin elementtejä pakahduttavaan kitaramusiikkiin. Levy sai neljä tähteä viidestä Infernolta, Desibeliltä ja Nordic Music Review valitsi teoksen koko vuoden 2020 parhaaksi pohjoismaiseksi levyksi. Ghosts on TV on ehtinyt koluamaan klubeja aina squateista Tavastialle sekä ulkomaille ja yhtye julkaisee runoilija Francis Northin kanssa äänitetyn livealbumin keväällä.

Musiikkia:

https://open.spotify.com/artist/2ZajVdMwsg3XJw3Sq7vuBT

FB:

https://www.facebook.com/vtnostsohg

Jasmin & Kia: WOO!

Olemme helsinkiläinen duo, joka treenaa, kilpailee ja opettaa yhdessä tanssia. Päälajejamme ovat tällä hetkellä twerk, reggaeton, hiphop ja commercial, ja nämä näkyvät vahvasti tyylissämme tanssia. Olemme tanssineet yhdessä keväästä 2021, jolloin aloitimme osana Fleiva Dance Crew’ta. Haluamme tanssillamme ilahduttaa ja viihdyttää tarjoten katsojille hyvää fiilistä, sekä asennetta! Koreografiat ovat meidän yhdessä luomia, ja  yhdistelevät twerkkiä urbaaniin tanssityyleihin sekä heels-tanssiin.

Dick baby -teaser

Miksi? Se on juuri oikea kysymys.

Dick Baby teaser on abstrakti ja lämmin dialogi. Lavalla Helka Karhu ja Sofia Parkkola.

Ensi-iltansa Dick Baby saa kesällä 2022.

Ettet eksy reitiltä @impromyotis

Pop Mafia

Estottoman popduo Pop Mafian slaavilainen kaiho ja kupliva sointi kutsuvat tanssilattialle ja tunnelmoimaan. Yhtyeen musiikki on herättänyt niin sukulaistätien kuin suoratoistopalvelujen huomion. Pop Mafian viimeisin single ’Kielletyt yöt’ julkaistiin loppuvuodesta.

Helsingin Kellariteatteri: Perhosten siipien havina -teaser demo

Keväällä ensi-iltansa saava Onerva Järvenpään ohjaus Perhosen siipien havina esittää festareilla harjoitusvaiheessa olevaa materiaalia tulevasta esityksestä. 

Suoterapia

Uupumuksen partaalla oleva Jussi hakee elämäänsä uutta puhtia kollegansa vetämän erikoisen self help terapian kautta.    Ohjaajan sana  Elokuva käsittelee komedian keinoin maskuliinisuuden ja miehuuden kriisiä. Aihetta, joka etenkin nyt on puskenut pintaan, kun intersektionaalinen feminismi on noussut julkiseen keskusteluun. Koen, että miehisyyden ihanteet ja stereotypiat mielletään usein piirteisiin, jotka korostavat valtaa, yksin pärjäämistä ja henkistä dominanssia, ja esimerkiksi nöyryys voi näyttäytyä heikkoutena ja heikkous taas halveksuttavana.

Suoterapia käsittelee myös selfhelp- ja valmennuskurssikulttuuria sekä luontosuhdetta. Koen, että nykyaikana on voimakas trendi hakea sisäistä rauhaa, suuntaa ja onnea erilaisten kurssien, pakettien ja oppaiden avulla. Ehkä ne todella auttavat, tai sitten niihin on helpompi nojautua kuin oikeasti kohdata asiansa. Talouskasvun hallitsema maailmankuva leviää sisäiseen rauhaan ja muokkaa nykyihmisen luontosuhteen vaaralliseen individualismilla pönkitettyyn riistosuhteeseen luonnon kanssa. Toisaalta ympäristökatastrofin haastaessa elämäntapamme, on vaikuttavaa saada yhteys luontoon. Edes näennäisesti, niin, että muut uskovat.

Vialea

maalaa romantisoitua 80-luvun betonimaisemaa Koivukylän tornitalon parvekkeelta.  Rappioromantiikassa kylpevä yhtye on perustettu vuonna 2019. Vialea inspiroituu elämän suurimmista kysymyksistä ja niiden epäselvistä vastauksista. Genrerajat poikkileikataan indie-pop, rockin ja iskelmän leikkuulaudalla.

Yhteistyössä festareilla: Helsingin Kellariteatteri, Helsingin kaupunki

Liput

 • Normaali

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennus

  Opiskelija / Eläkeläinen / Työtön

  15,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Kannatuslippu 1

  Tällä lipulla tuet Levoteatterin toimintaa!

  30,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Kannatuslippu 2

  Tällä lipulla tuet Levoteatterin toimintaa!

  40,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Kannatuslippu 3

  Tällä lipulla tuet Levoteatterin toimintaa!

  50,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page