top of page

LAFKA

Ruotsinkielistä improvisaatioteatteria

Lipunmyynti loppunut
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

25. helmik. 2020 klo 18.30

Mikonkatu 13, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Improvisationsteater Stjärnfall 

Stjärnfall är en fri teatergrupp som arbetar med improvisation. Gruppen består av en brokig skara professionella skådespelare, musiker och ljusimprovisatörer.

Vi har funnits sedan 1996, och har envetet arbetat för att göra improvisation till en viktig och inspirerande del av människors liv.

Vi finns huvudsakligen i Helsingfors, men som den enda svenskspråkiga, professionella improvisationsteatern i Finland har Stjärnfall ett vidsträckt verksamhetsområde i landets svenskbygder.

Vi erbjuder improviserade föreställningar, underhållning för olika grupper, privata tillställningar, företag och organisationer, skräddarsydda utbildningspaket och kurser i improvisation. Stjärnfall kontaktas även ofta av företag som vill ha program för sina nordiska gäster. Med improvisationens hjälp förlöser vi energi, kreativitet och skratt.

Stjärnfall utvecklar hela tiden med stor nyfikenhet sitt kunnande. En ständig fortbildning i olika sätt att improvisera och att tillämpa improvisation är nödvändig. I improvisationsteater sker allting oåterkalleligen här och nu, utan manus och i samspel med publiken.

Liput

  • Ennakkolippu

    7,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page