top of page
LAFKA 31.5. Levoteatteri
LAFKA 31.5. Levoteatteri

LAFKA 31.5. Levoteatteri

Kauden päätösLAFKA on pyhitetty Levoteatterin jäsenille! Lavalle nousee Jekaterina X, Pihka Is My Name, KAIHER, aaltoharha kristian / shiva sekä kirsikkana kakun päälle illan aloittaa Puheenjohtajain BINGO. Illan lipputulot lahjoitetaan kokonaisuudessaa Punaisen Ristin kautta Ukrainan kriisiin.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

31. toukok. 2022 klo 18.00 – 21.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Illan lipputulot lahjoitetaan kokonaisuudessaa Punaisen Ristin kautta Ukrainan kriisiin. Lippuluokkia on useampi ja voit valita niistä sinun kukkarollesi sopivimman tavan auttaa. Lue lisää: https://www.punainenristi.fi/lahjoita/ukrainan-kriisi/

Puheenjohtajain BINGO

Hallituksen puheenjohtaja Minea Lång sekä hallituksen varapuheenjohtaja Niko Hallikainen vetävät illan aluksi palkintoja pullollaan olevan bingon. Tervetuloa kokeilemaan onneasi!

Pihka Is My Name

on helsinkiläis-joensuulainen duo, jonka musiikissa yhdistyvät analogiset syntikat, hypnoottiset pianokuviot ja elokuvalliset orkestraatiot. Sen jäsenet ovat säveltäjä/pianisti Henna Helasvuo ja tuottaja/äänisuunnittelija Lasse Turunen.  Yhtyeen keulakuvana on animaatiohahmo Pihka - hylätyksi joutunut mielikuvituskaveri, joka herää lumisesta metsästä ja lähtee tutkimaan maailmaa omillaan. Hän katsoo ulkopuolisena tätä maapalloa ja ihmiskuntaa ja heidän ongelmiaan, joista painavin on ilmastokriisi.  Pihka Is My Name julkaisi debyyttialbuminsa “Everything Is In Between” maaliskuussa 2021. Sitä seurasi taiwanilaisen Mettāsonic-yhtiön julkaisema drum and bass -tyylinen “Dance Forbidden EP” tammikuussa 2022.  Yleisön edessä yhtye luottaa valmiiden teostensa ja näyttävien projisointiensa lisäksi improvisaatioon, ja antaa musiikin tanssittaa biisistä toiseen eteerisesti soljuen.

KAIHER: Asfaltin säröistä latvat

“Tämä on puhetta kaukaa

Niin lähelle kuin uskaltaa mennä

Kehtoikäisiltä vielä nuoremmille”

“Asfaltin säröistä latvat” on lausuntaa ja musiikkia yhdistävä polveileva runoelma. Se törmäyttää kukoistavia organismeja ja ihmisen ryvettämää ympäristöä. Kuhisevissa pienoismaailmoissa kyseenalaistetaan elottoman ja elollisen luonnon totuttuja rajoja. Esityksessä sanallinen ja sanaton ilmaisu sulautuvat toisiinsa – aivan kuten luonto ja kaupunki teoksen maisemassa. Runoelma kuljettaa kuulijaansa kohti kysymystä siitä, mitä jättäisimme jälkeemme jos katoaisimme huomenna.

Ihmisen jälkeinen aika. Betonin taipuminen väkevän kasvillisuuden alle. Teoksessa on syväekologinen pohjavire, jossa ihmisen tarpeettomuus nousee keskiöön. Vaikka inhimillisestä näkökulmasta ihmislajin katoaminen on lohdutonta, tarkoittaa se luonnolle kuitenkin toivoa. Keskittymällä aution kaupungin kuvaan “Asfaltin säröistä latvat” tutkii samaistumista muuhunkin kuin älylliseen elämään.

Helsinkiläisten Anna Kirvesniemen ja Taavi Heikkilän muodostama Kaiher on poikkitaiteellinen duo. Koskettimet, klarinetti ja viulu jatkavat siitä mihin kahden lausujan sanat loppuvat.

“Linnut ovat palanneet

Ne näkevät tuskin toisiaan

Rääkyvät kuin vastasyntyneet

Niin sakeaa ja rikkovaa on auringon valo”

Jekaterina X

Mä oon Jekaterina X ja mä teen melankolistapopjytää (ja kyllä oon nimenny itelleni genren). Edellisen LAFKA keikan jälkeen, mul on tullu kaks uutta sinkkuu, ja uusia biisejä on keikallaki luvassa

Mun musiikin tarkoitus on saada jokaselle kuuntelijalle ja näkijälle melankoliasta bileet! Koen mun elämäntehtävänä saada jokaselle yksinäiselle ja ulkopuoliselle tyypille ees hetkeksi vapaampi olo.

aaltoharha kristian / shiva

"...it's the perfect disease of being repressed. I mean, you want everything to be shiny. I more like the wealthy and troubled art that comes from the exhaustion of easy life."

Liput

 • Tukilippu 1

  2,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 2

  5,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 3

  7,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 4

  10,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 5

  15,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 6

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 7

  30,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 8

  40,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 9

  50,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Tukilippu 10

  100,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page