top of page
LAFKA  29.11. Puheenjohtajain Bingo / Oton tietovisa / Edit / Kimblen mestaruuskisat
LAFKA  29.11. Puheenjohtajain Bingo / Oton tietovisa / Edit / Kimblen mestaruuskisat

LAFKA 29.11. Puheenjohtajain Bingo / Oton tietovisa / Edit / Kimblen mestaruuskisat

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

29. marrask. 2022 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Roasbergin afterwork alennetuin hinnoin palvelee katsojia klo 18:00-19:00!

Puheenjohtajain BINGO

Hallituksen puheenjohtaja Minea Lång sekä hallituksen varapuheenjohtaja Niko Hallikainen vetävät palkintoja pullollaan olevan bingon. Tervetuloa kokeilemaan onneasi!

Oton tietovisa

Oletko uskomaton yleistietäjä? Tule testaamaan tietosi kaikesta maan ja taivaan välillä Oton Tietovisaan!

Edit

Edit on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki on suomenkielistä indie/räp/taidepoppia.

Edit kertoo musiikkinsa avulla tarinoita omasta elämästään. Hän haluaa saada kuuntelijansa unohtamaan hetkeksi kaiken muun ja uppoamaan täysin musiikin luomiin maailmoihin.

Kimblen mestaruuskisat

Kyllähän me kaikki tiedämme Kimblen. Peli joka repii rikki perheitä ja ystävyyssuhteita. Nyt on kuitenkin aika ottaa mittaa nopanpainalluksen saloista! Etsimme neljää rohkeaa pelaajaa osallistumaan Kimblen mestaruuskisoihin. Hae mukaan sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Kerro hakemuksessasi kuka olet ja miksi juuri sinun tulisi päästä kilpailemaan Kimblen mestaruudesta? Voittajalle on luvassa kausikortti koko LAFKAn loppukaudelle 2023 sekä loppukaudelle 2022!

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page