top of page
LAFKA 24.11.2021 Edit / Marraskesi / Miia Junes
LAFKA 24.11.2021 Edit / Marraskesi / Miia Junes

LAFKA 24.11.2021 Edit / Marraskesi / Miia Junes

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

24. marrask. 2021 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Edit

Edit on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki saa vaikutteita mm. indiestä, progressiivisesta rockista, iskelmästä, räpistä ja popista.

Edit kertoo musiikkinsa avulla tarinoita omasta elämästään. Hän haluaa saada kuuntelijansa unohtamaan hetkeksi kaiken muun ja keskittymään musiikin parantavaan voimaan.

Miia Junes

Miia Junes on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Hänen ajattomat ja orgaaniset folk-rock -sävelmät pohjaavat samaistuttavan rehellisiin teksteihin sekä kauniin kaihoisaan lauluun. Musiikissaan Junes käsittelee muun muassa elämän haurautta, rakkauden arvaamattomuutta ja itsensä hyväksymistä. Alkuvuodesta 2021 Ulappa -EP:n julkaissut Junes työstää tällä hetkellä esikois-albumiaan, jolta esimakua antaa elokuussa julkaistu Kuu-single. LAFKA:ssa Miia Junes nähdään tunnelmallisella soolokeikalla, jolle mukaan matkaavat erityisesti uudet, vielä julkaisemattomat kappaleet. Miia Junes Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/6mgvSNO0D9F3eYrn4ppGvK… Instagramissa: https://www.instagram.com/miiajunes/?hl=fi Facebookissa: https://www.facebook.com/Miia-Junes-102564554816270

Marraskesi

Ihminen on yksi ainoista eläimistä, joka kykenee tunnistamaan itsensä yksilönä heijastavan pinnan kautta. Minuus on arkiajattelussa psykofyysinen kokonaisuus, tahdonalaisen ja tiedostamattoman symbioosi. Entä jos keho muuttuu vieraaksi, puutuu mieleltä? Pitelet kättäsi, ihmettelet sen painoa.  

“Marraskesi” tutkii minuuden kehoa vierauden linssin läpi. Kaiherin uudessa sanataidetta ja musiikkia yhdistelevässä esityksessä mielen ja ruumiin väliin kasvaa läpikuultava nahka. Lausutut sanat leviävät marrasketenä kehon haavoittuvaisilla ääriviivoilla. Vellomme pisteessä, jossa kehon arkinen kutina näyttäytyy groteskista subliimiin asti leviävällä spektrillä. Runojen taustalla virtaa äänikerrastoja ja kummallisia rytmihäiriöitä.  

Kaiken keskiössä on ihmiskeho – kaunis ja tässä, tuo vieras liha.  

Helsinkiläisten Anna Kirvesniemen ja Taavi Heikkilän muodostama Kaiher on poikkitaiteellinen duo. Puhaltimet, viulu ja satunnaiset muut soittimet jatkavat siitä mihin kahden lausujan sanat loppuvat.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page