top of page
LAFKA 22.12.2021  Miko Petterin pakofantasia - Esityksellinen konsertti / Juhani Kuolevaisen sielu ja teot / CUT.IT.OFF
LAFKA 22.12.2021  Miko Petterin pakofantasia - Esityksellinen konsertti / Juhani Kuolevaisen sielu ja teot / CUT.IT.OFF

LAFKA 22.12.2021 Miko Petterin pakofantasia - Esityksellinen konsertti / Juhani Kuolevaisen sielu ja teot / CUT.IT.OFF

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

22. jouluk. 2021 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Miko Petterin pakofantasia - Esityksellinen konsertti

''En mä haluu olla tääl... No, miksi mä olen sitten täällä?'' Miko Petteri on elämänsä risteyskohdassa ja haluaa paeta. Mitä, miksi ja minne hän pakenee? On tartuttava kitaraan ja päästettävä kaikki ulos. Miko Petterin pakofantasia on yhden taiteilijan esityksellinen konsertti, tarinatuokio ja balladikavalkadi. Teoksen tekstit ja laulut tarttuvat taiteilijan tekemiin ympäröivän todellisuuden havaintoihin erilaisuuden kokemuksista, ihmisen luontosuhteesta sekä halusta paeta todellisuutta ja itselleen asetettuja rooleja. Pakomatka kulkee läpi Alaskan erämaiden, Saimaan rantojen ja Tampereen kautta Pariisiin, matkakumppaneina muun muassa Alexander Supertramp, yöperhoset ja Nestori Miikkulainen. 

Teoksen esiintyjä, säveltäjä, kirjoittaja ja ohjaaja: Miko Petteri Jaakkola, Meditaatioäänitteen äänisuunnittelu: Jussi Lukács, Julistekuva: Arttu Liimatta

CUT.IT.OFF.

on Katimari Niskalan sooloesitys, joka käsittelee muutosta ja irtipäästämistä. Fyysistä teatteria, visuaalisuutta, musiikkia ja runoutta yhdistävä esitys on lavallinen yritys leikata itsemme irti ajatuksista, joihin jäämme toistuvasti jumiin. Esitys on work in progress, jonka ensi-ilta on keväällä 2022. Lafkassa nähdään noin 15 min palanen esityksen alusta.

Juhani Kuolevaisen sielu ja teot 

Olet pitänyt silmäsi kiinni ja avaat ne. Katsot kauas ja lintu vilahtaa näkökenttäsi laidalla. Havahdut. Tunnustelet toiveitasi. Pelkäät paljon, mutta olet totisesti kiinni ihmisyydessä. Osa kiertokulkua ajassa ja ajattomuudessa. Olen kirjoittanut lauluja ihmisistä, jotka kertovat itselleen tarinoita merkityksellisyydestä, menestyksestä ja luopumisesta. Vähän muustakin. Itsestänikin. Lennät aurinkoon, olen siivellä, täynnä elämää, olen kynsissä -levy julkaistu 28.2.2021.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page