top of page
LAFKA  22.11. Lukudraama: Joka viides arpa / Kauhu-duo / Dänkki Briha
LAFKA  22.11. Lukudraama: Joka viides arpa / Kauhu-duo / Dänkki Briha

LAFKA 22.11. Lukudraama: Joka viides arpa / Kauhu-duo / Dänkki Briha

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

22. marrask. 2022 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Roasbergin afterwork alennetuin hinnoin palvelee katsojia klo 18:00-19:00!

Dänkki Briha

Pseudokareliaaninen antifolk-yhtye. Esittää kansanrunoudellisia bängereitä. Viulu ukulele 808 tms. Fuck you to all our haters!

Joka viides arpa kuvaa toivetta nopeasta ja satumaisesta muutoksesta.  ”Sä raaputat sitä arpaa, aina yhtä suurin odotuksin, mutta oikeestihan sieltä ei ikinä tule päävoittoa, vaan korkeintaan joku pieni palkinto, minkä voimalla sä jaksat taas kitkuttaa eteenpäin sen yhden päivän. ”

Joka viides arpa on näytelmä suurista haaveista, murentumisista ja kasvamisesta. Se on hahmotelma naisten ketjuista nykyhetkestä sukupolvien taa. Näytelmä muistuttaa, ettei koskaan saa lakata kuuntelemasta omaa sydäntään, ei saa antaa muiden määritellä sitä mikä on tai miksi on tulossa.

Joka viides arpa on keskeneräinen, prosessissa oleva näytelmäteksti, josta Levoteatterin klubilla kuullaan tähän hetkeen ehtinyt versio Lukudraamana. Alku- ja loppumusiikin soittaa Juhana Lehtiniemi, näyttelijöinä toimivat Juhana Lehtiniemi, Tiina Romppainen, Linda Jaser, Laura Torkkel ja Wilma Rajakorpi. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Sirpa Riuttala.

Kauhu-duo

Kauhu-duo on folk-henkisiä, naivistia kertomuksia pienistä jutuista. Hohtavaa ja kornia.

Duon muodostavat Denisa Snyder, näyttelijätaiteen opiskelija ja Saaga Suonvieri, musiikin opiskelija. He tapasivat vuosi sitten kurssilla ja ryhtyivät kirjoittamaan lauluja yhdessä.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page