top of page
LAFKA 19.4. Elsi Sloan / Pop Mafia/ Dick Baby Teaser / Taavi Heikkilä / Hugo Cajan
LAFKA 19.4. Elsi Sloan / Pop Mafia/ Dick Baby Teaser / Taavi Heikkilä / Hugo Cajan

LAFKA 19.4. Elsi Sloan / Pop Mafia/ Dick Baby Teaser / Taavi Heikkilä / Hugo Cajan

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

19. huhtik. 2022 klo 18.00 – 22.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Elsi Sloan 

on entinen ukulelekeijukainen, joka on viime aikoina yrittänyt tehdä raffia ja rankkaa musaa, joskin usein sielusta pulppuaa heleää artpoppia. Hänen edellinen singlensä 18 solmua julkaistiin helmikuussa ja ensimmäinen pitkäsoitto on tiedossa syksyllä. Elsi on 21-vuotias queer muusikko-näyttelijä. Tällä hetkellä hän opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa sekä haaveilee kapitalismin ja ilmastokriisin jälkeisestä lempeämmästä ajasta. Ja tietenkin seuraavasta murokulhollisesta.

Hugo Cajan 

on Lahtelainen muusikko ja näyttelijä, joka tuo psykedeelisen rockin takaisin moderniin pop-maailmaan. Luvassa palavaa energiaa, viileää virtausta ja kesätuulen tuomia tarinoita.

Pop Mafia 

Estottoman popduo Pop Mafian slaavilainen kaiho ja kupliva sointi kutsuvat tanssilattialle ja tunnelmoimaan. Yhtyeen musiikki on herättänyt niin sukulaistätien kuin suoratoistopalvelujen huomion. Pop Mafian viimeisin single ’Kielletyt yöt’ julkaistiin loppuvuodesta.

Taavi Heikkilä: Kuviot vasten taustaa

Kuviot vasten taustaa on valmistunut alun perin Rauman taidemuseon Kadunmiehen päiväkirja -näyttelyyn kevättalvella 2021. Taidenäyttelyyn äänirunoksi luotu runoelma lausutaan LAFKA-klubilla ensimmäistä kertaa esitystilanteessa. Kuviot vasten taustaa syntyi aineistonkeruun kautta: Heikkilä ammensi teokseensa materiaalia edesmenneen kuvataiteilijana, kirjailijana ja muusikkona vaikuttaneen Kosti Koskisen jälkeensä jättäneistä listoista ja päiväkirjamerkinnöistä.

Runoelmassa vaikuttavat samanaikaisesti Koskisen mietelmät ja niiden kanssa hämärärajaiseen dialogiin asettuva puhujaääni. Kuviot vasten taustaa vaeltaa seesteisyydestä syviin pelkoihin – avoimista maisemista viheliäisiin sopukoihin – pyrkien löytämään jotakin kiinteää ja olennaista.

Taavi Heikkilä on helsinkiläinen muusikko ja runoilija, joka nauttii valon määrän tarkkailusta, satunnaisesta katupölystä ja kaurahiutaleista kylmällä vedellä.

Dick Baby Teaser 

Miksi? Se on juuri oikea kysymys.

Dick Baby teaser on kohtaus kesällä 2022 ensi-iltansa saavasta Taideosuuskunta BEIBI:n esikoisteoksesta. Kohtaus on abstrakti ja lämmin dialogi. Lavalla Helka Karhu ja Sofia Parkkola.

Dick Baby -esitys kertoo elämästä ja sen hauraudesta sekä lopun saapumisen odotuksesta. Millaisista hetkistä löydämme kauneutta ja onnea? Mikä ja millainen on jumala, entä onko ylempää voimaa edes olemassa? Esityksessä hyödynnämme fyysisestä ja puhe teatteria, teatteriklovneriaa, musiikkia ja tanssia.

LAFKA 2022 yhteistyössä Helsingin kaupunki 

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page