top of page
LAFKA 13.2. "good game"/"hyvä peli" / Usva / Mariuksen vallankumous
LAFKA 13.2. "good game"/"hyvä peli" / Usva / Mariuksen vallankumous

LAFKA 13.2. "good game"/"hyvä peli" / Usva / Mariuksen vallankumous

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

Lipunmyynti suljettu, liput ovelta
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

13. helmik. 2024 klo 18.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. LAFKA vierailee toista kautta KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

"good game"/"hyvä peli" 

Hahmo Susanna Pukkilan WIP (work in progress) esityksestä joka yhdistää klovneriaa, dragia ja hahmo-komediaa. Se on naurettava, leikkisä & hurmaava - ja kutsuu yleisön liittymään mukaan.

Usva

USVA on kahdesta ammattimuusikosta koostuva lauluduo Helsingistä. Yhtyeen muodostavat laulaja Jenny Jalkanen, sekä laulaja-pianisti Helmi Antila. Vuoden 2023 alussa perustettu duo kirjoittaa samaistuttavaa suomenkielistä musiikkia pop-, R&B- ja jazz-vivahteilla. Kappaleissa käsitellään mm. nuoruuden, tunteiden sekä ihmissuhteiden teemoja. Yhtyeen keskeisin intohimo, lauluäänellä ja harmonialla leikitteleminen, kuuluu yhtyeen oman tuotannon keskiössä.

Mariuksen vallankumous

Mariuksen Vallankumous on kitaristi-laulaja Marius Pirhosen luotsaama suomipop-yhtye, jonka musiikissa suomirockin perintö yhdistyy mm. 80-luvun synthpoppiin. Mariuksen uusromanttiseksi luonnehditussa sanoitustyylissä käsitellään ajattomia teemoja, kuten ihmissuhteiden koukeroita ja yksinäisyyden tunteita.

Yhtye on julkaissut kolme singleä, joista kaikki päätyivät Iskelmä kuuluu kaikille -Spotify-listalle, ja Elviira oli vuoden 2022 soitetuin biisi Radio keskisuomalaisessa. Maaliskuussa 2024 ilmestyy odotettu debyyttialbumi Ei kuolla viisaampina. Sitä ennen on luvassa vielä singlelohkaisuja, sekä Eemeli Nättisen kuvaama musiikkivideo kappaleesta Kävelyä jäällä

"80-luvun soundi. Tämän kundin tapa rytmittää riimit oli kuin Martti Syrjällä, vahvaa osaamista"

- Jyrki Koskenseppä YLE:n levylautakunnassa

https://www.instagram.com/mariuksenvallankumous/

https://www.tiktok.com/@mariuksenvk

https://www.youtube.com/channel/UC_cjbySbIrrbbg-ocehW0ig

https://open.spotify.com/artist/2N3aZamdoBup9x3IjTVtyN?si=uc3dlk1DSMavPeYLJvmADQ

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaille juomia alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi. 

Turvallisempi tila

Tutustuthan KokoTeatterin turvallisemman tilan -ohjeisiin: https://www.kokoteatteri.fi/turvallisempitila

Liput

 • Pääsylippu

  10,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page