top of page
LAFKA  13.12.  Lempi Elo / Mekhan Duo / Hanna-Maria Lifländer / Esmeralda: Lähiörunoja / Saaga / L.A. Sylvia
LAFKA  13.12.  Lempi Elo / Mekhan Duo / Hanna-Maria Lifländer / Esmeralda: Lähiörunoja / Saaga / L.A. Sylvia

LAFKA 13.12. Lempi Elo / Mekhan Duo / Hanna-Maria Lifländer / Esmeralda: Lähiörunoja / Saaga / L.A. Sylvia

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

13. jouluk. 2022 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat jäsenistömme kuratoimia esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä jotka ovat keränneet valtavan kehuvyöryn sekä katsojilta että esiintyjiltä. Klubit tapahtuvat Mikonkadulla Cafe Roasbergin alakerrassa.

Roasbergin afterwork alennetuin hinnoin palvelee katsojia klo 18:00-19:00!

Hanna-Maria Lifländer

on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka tyylissä kuuluu niin indie noir  kuin taidepop. Tunnelmassa liikutaan hämyisten kabareekapakoiden kautta unenomaisen surrealistisiin sumumaisemiin. Viehkeitä melodioita höystävät omaperäiset sanoitukset, joista ei itseironiaa puutu. Kappaleet syntyvät pianolla, jolla Hanna-Maria myös esiintyy livekeikoilla. LAFKA-klubilla kuullaan uusia biisejä Hanna-Marian keväällä julkaisemalta albumilta ”The Hiccup Awards”.

Lempi Elo

vie soljuen maailmaan, jossa tuoksuu kesäsade, ullakko ja kirjepaperi. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen musiikissa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. "Huojuvat puut" -debyyttilevyään valmisteleva yhtye esiintyy LAFKA-klubilla erikoiskokoonpanolla esittäen tuoreita kappaleitaan.

Esmeralda: Lähiörunoja

”Lähiörunoja” on Elmiran alter egon Esmeraldan esittämiä tekstejä hänen kokemuksistaan liittyen mielenterveys- ja päihdeongelmiin sekä ihmissuhteisiin ja väkivaltaan. Siihen kun ei tiedä mitä tuntea ja tuntee kaiken silti samaan aikaan. Teksti hyppelehtii runonlausunnasta räpin tyyliseen spoken wordiin monologin tavoin, pysymättä minkäänlaisessa boksissa.

Mekhan Duo

Adel Mekhanen luotsaama Mekhan yhdistelee musiikissaan tuoreita äänimaisemia ja menneen ajan nostalgiaa. Nuoren yhtyeen musiikki kumpuaa luonnosta, ja lyriikan teemat käsittelevät sekä arkisia tunnekokemuksia että olemassaolon ja elämän suuria kysymyksiä.Yhdessä sävelletyn musiikin tulkinta välittyy yleisölle tunnerikkaana ja intiiminä kokemuksena.

Saaga

on Torniossa kasvanut laulaja-lauluntekijä. Saagan herkät laulut ovat öisiä pohdintoja rakkaudenkipeydestä, ikävästä ja minuudesta. Lafkassa Saaga nähdään soolona itseään pianolla säestäen.

L.A. Sylvia

(Linda Sylvia Arnkil) on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja. Lontoossa musiikin kandidaatiksi valmistunut muusikko yhdistelee kansainvälisessä ja persoonallisessa indie-soundissaan melankolian värittämää uuden aallon poppia ja eteeristä vaihtoehto r&b:tä vahvoilla elektronisilla vaikutteilla.      Lauluvoittoiset biisit rakentuvat sielukkaiden tekstien ympärille, inspiroituneena taiteilijan elämästä ja tunteista, haluista, peloista ja toiveista. Tunnelmaltaan ulosanti on utuista, haaveilevaa, paikoin naiivia ja vähän dramaattistakin. Teemat pyörivät genrelle ominaisesti usein ihmissuhteissa ja itsetutkiskelussa.

Liput

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page