top of page

LAFKA

Kauden päätösklubi

Lipunmyynti loppunut
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

19. toukok. 2020 klo 18.30

Mikonkatu 13, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

LAFKA-iltoja järjestävä Levoteatteri on koollekutsunut kolme muuta pientä ja tuoreeltaan perustettua esittävien taiteiden ryhmää. Illan sisältö rakentuu kevään aikana ja siitä tiedotetaan lähempänä toukokuuta. 

Levoteatteri

Levoteatteri on Helsingissä toimiva, 2018 nuorten tekijöiden perustama vapaa teatteri. Levoteatteri etsii uusia tapoja toimia, uutta praktiikkaa, uusia lähtökohtia sekä kaikkiaan uusia tapoja tehdä teatteria ja esitystaiteita. 

Uuden kaupungin teatteri

Uuden kaupungin teatteri on keväällä 2018 perustettu helsinkiläinen esittävän taiteen ryhmä. Ryhmä tuottaa vuosittain julkiseen kaupunkitilaan ja kokeellisiin ympäristöihin esityksiä, esityssarjoja, tilateoksia, työpajoja ja tapahtumia. Varsinaisten tuotantojen lisäksi ryhmä on sitoutunut jatkuvaan yhteisen praktiikan kehittämiseen.

Association of Free Association

Olemme jatkuvassa muutoksessa oleva taidekollektiivi. Kokoonpanomme muotoutuu kulloinkin työstettävän projektin ympärille. AOFA syntyi Exploring Utopia 24/7-festivaalin yhteydessä keväällä 2018 ja sen ydinjäsenet ovat Michelle Orenius ja Miina Penttinen. AOFA on kiinnostunut utopioista sekä uusien mahdollisuuksien ja esitysmuotojen tutkimisesta. Tammikuussa 2019 AOFA oli keskustelullaan ja videoteoksellaan (tekijänä Jenna Jauhiainen) alustajana Nuorten filosofiatapahtuma Nufitissa aiheesta ’Täydellinen some, täydellinen internet’.  

Leipäteatteri

Leipäteatteri on pieni pääkaupunkiseudulla toimiva ammattiteatteriryhmä, joka toimii vaihtelevissa lokaatioissa. Teatteri työllistää tuoreita, kiinnostavia tekijöitä. Ensemblen tavoite on tehdä vaikuttavaa ja taiteellisesti kunnianhimoista teatteria rohkeilla valinnoilla ja tasa-arvoa edistämällä. 

Liput

  • Ennakkolippu

    7,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page