top of page
LAFKA 10.11.2021 Kastehelmi  / Pihka is my name / Jekaterina X
LAFKA 10.11.2021 Kastehelmi  / Pihka is my name / Jekaterina X

LAFKA 10.11.2021 Kastehelmi / Pihka is my name / Jekaterina X

Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

PAIKKA & AIKA

10. marrask. 2021 klo 18.00

Helsinki, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

Tietoja tapahtumasta

Jekaterina X

Mä oon jekaterina X ja mä teen melankolistapopjytää (ja kyllä oon nimenny itelleni genren). Mun omaa musaa ei oo vielä suoratoistopalveluissa joten tää keikka on erittäin spessu koska kukaan ei oo kuullu näitä livenä. Mun musiikin tarkoitus on saada jokaselle kuuntelijalle ja näkijälle melankoliasta bileet! Koen mun elämäntehtävänä saada jokaselle yksinäiselle ja ulkopuoliselle tyypille ees hetkeksi vapaampi olo. On suht vaikeeta kuvailla itseään niin laitan tähän suoran sitaatin ystävältäni kun hän kuuli mun biisin ja se kuvaa aika hyvin koko mun meininkiä: ”sun ulosanti on laulullisesti niin poikkeuksellinen et jo se riittäis, mut sit viel kuinka vitun hyvin toi tuotanto istuu tähän biisiin!!! siis v*ttu halsey meets dua lipan viimesin levy meets joku kanyen pikkuserkku meets ruusut meets kaija koo but make it young sexy and 2021”

Kastehelmi

Kastehelmi on laulaja-lauluntekijä, jonka esikois EP "Hiljainen elo" julkaistiin 4.12.2020. Sitä ennen julkaistiin sinkut "Suutele" ja "Enkeli". Herkkyys vahvuutenaan Kastehelmi kuljettaa kuulijansa mukaan koskettavalle ja voimakkaalle matkalle, Hiljaiseen eloon.

Pihka is my name

Pihka Is My Name on helsinkiläis-joensuulainen duo, jonka musiikissa yhdistyvät analogiset syntikat, hypnoottiset pianokuviot ja elokuvalliset orkestraatiot. Sen jäsenet ovat tuottaja/äänisuunnittelija Lasse Turunen ja säveltäjä/pianisti Henna Helasvuo. Yhtye julkaisi huippuarvioita saaneen debyyttialbuminsa 'Everything Is In Between' maaliskuussa 2021. Yhtyeen keulakuvana on animaatiohahmo Pihka - hylätyksi joutunut mielikuvituskaveri, joka herää lumisesta metsästä ja lähtee tutkimaan maailmaa omillaan. Hän katsoo ulkopuolisena tätä maapalloa ja ihmiskuntaa ja heidän ongelmiaan, joista painavin on ilmastokriisi. Livenä Pihka Is My Name luottaa valmiiden teostensa lisäksi improvisaatioon, ja antaa musiikkin tanssittaa biisistä toiseen eteerisesti soljuen.

Ilmoittaudu

  • Pääsylippu

    7,00 €
    Loppuunmyyty

Tämä tapahtuma on loppuunmyyty

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page