top of page

Saatana joku tällänen markkinointitekstikin pitää nyt kirjottaa. Emmä haluu markkinoida mitään vaan nukkua ja ehkä vähän itkeä.

"Välillä sitä vaan pitkäaikaissairaana haluaa kirota Kelan, HUS:in, Yliopiston apteekin, terapeutin, tehokkuuteen ja maksimaaliseen hyötyyn tähtäävän 40 tunnin työviikon ja jäätävän paineen suoriutua reippaana ja kykenevänä. Ehkäpä sitte tässä esityksessä otan eväspaussin ja torkut kesken oman soolon."

- Minea Lång

Sävy on toisinpäin väsy on konserttia ja kuvataidetta yhdistelevä lörpsähtävä yritys tehdä teos väsyneiden logiikalla, väsymyksen kautta. Esityksessä kuullaan kuusihenkisen bändin musiikkia samalla, kun kuvataiteilija Lotta Räsänen livemaalaa improvisoiden.


Konsepti: Minea Lång

Kuvataiteilija: Lotta Räsänen

Muusikot: Amy Burgess, Niko Hallikainen Minea Lång, Rasmus Lång, Maija Suominen, Elsi Vertanen

Valo: Topias Toppinen

Ääni: Riku Vuorensola

Ääniajo: Lauri Kalo, Anssi Vättö

Puvut: Niko Hallikainen, Lotta Räsänen

Tila: Työryhmä

Videon toteutus: Ville Koivuranta

Videon ääni: Lauri Kalo

Valokuvat: Niko Hallikainen, Pinja Kokkonen

Tuotanto: Heidi Bergström


Esitys nähtävissä verkossa vain kerran

1.8. klo 19:00.

Lisäksi se esitetään 10 hengen yleisölle

30.7. ja 31.7. klo 19:00.


Lippuhinnat:

Verkossa 1.8.2021: 10€

Live-esitykset 30.7. & 31.7.2021: 15€

Kesto n. 1h. Live-esitykset tapahtuvat Arabianrannassa osoitteessa Flooranaukio 1. Tilassa käytetään öljyvärejä. Maalauksissa ei käytetä voimakashajuisia liuottimia.

Esitystä ei suositella alle 15-vuotiaille

Esitystä on tukenut Helsingin Kaupunki, Taiteen edistämiskeskus sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö


Saapuminen: Live-esitykset nähdään osoitteessa Flooranaukio 1, joka sijaitsee Kauppakeskus Arabian läheisyydessä. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla, sillä emme voi taata parkkipaikkoja. N. 3-5min kävelymatkojen päähän saapuvat sekä ratikat että bussit. Bussit: Kumpulan kampus: 52, 55, 70, 71, 73, 74, 77, 78, 506, 717, 724, 731, 787

Ratikat: Kumtähdenkenttä: 6, 8

Esteettömyys: Tilaan tullaan sisään Lontoonkadun puolella olevalta ovelta. Ovelle on Lontoonkadulta n. 7m matka mukulakiveystä. Sisätilat ovat esteettömät. Esityksen ajan istutaan tukevilla puupenkeillä. Tiloissa on myös esteetön WC.

Saapuessasi pyörätuolilla olethan meihin yhteydessä etukäteen sähköpostitse levoteatteri@gmail.com, jotta tiedämme järjestää yhden katsomotuolin pois tilasta.
Arkistoon
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
logot_lierikolu_edited.png
bottom of page