top of page

Maasta. Nälkävuosista ja rautateistä. Muutoksesta ajassa ja tilassa. Kylvöstä. Markasta. J.V. Snellmannin päiväunista. Maatumisista. Työryhmä: Ohjaus: Mikael Karkkonen Käsikirjoitus: Tuukka Pietarinen Näyttämöllä: David Eskelinen, Emma-Mariella Kurkela, Nina Järvinen, Teemu Nieminen Puvustus: Vita Edvards Lavastus: Työryhmä Äänisuunnittelu: Antti Vuorenmaa, Eetu Palomäki Valosuunnittelu: Pinja Kokkonen Ylimääräinen silmäpari: Miika Suonperä Tuotanto: Heidi Bergström Esitys oli Levoteatterin ja Maasta-työryhmän yhteistyöproduktio

Esityksen tekemistä tuki KokoTeatteri ja Helsingin Kaupunki


Kantaeistys: 20.6.2019

KokoTeatteri, Hämeentie 3, HKI

25.6. / 26.6. / 27.6. / 30.6. 

Otteita kritiikeistä: "-esityksen ansioksi voi lukea katseen suuntaamisesta siihen, miten J. V. Snellmanin perintö valtiokeskeisyydessään saattaa hyvinkin olla nykyisessäkin politiikassa vaikuttamassa siihen, miten yhteiseksi mieltyvää etua ja yksityisiä uhrauksia priorisoidaan."

- Voima-lehti

"Tulkinta ja tekijäryhmä luottavat esitykseensä eivätkä syyttä. Maasta luo vahvoja näyttämökuvia ja hengittää samaan aikaan vapaasti, rennostikin. Se ei alleviivaa tai etsi syyllisiä. Teos onnistuu luomaan vahvan ja ajatuksia herättävän katsomiskokemuksen. "

- Pessin ja Illusian luona -blogi
Arkistoon
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
logot_lierikolu_edited.png
bottom of page